Desert

Tort de Biscuiți cu Cremă fiartă de Ciocolată – Fără Coacere

Tort de Biscuiți cu Cremă fiartă de Ciocolată – Fără Coacere

Dacă ai poftă de ceva dulce, dar vrei să eviți complicațiile, am pregătit pentru tine o rețetă de tort cu biscuiți și cremă de ciocolată care nu doar că e simplă, dar e și incredibil de delicioasă. Acest desert va fi vedeta oricărei mese, combinând armonios crocanta textură a biscuiților cu o cremă de ciocolată catifelată și aromată. Haideți să vedem cum se face.

Ingrediente:

 • 1 kg de biscuiți
 • Esență de rom
 • 1 litru de lapte
 • 150 g de zahăr
 • 8 gălbenușuri
 • 2 linguri de amidon
 • 4 linguri de cacao

Mod de preparare:

 1. Începeți cu pregătirea cremei: într-un bol mare, bateți gălbenușurile folosind un mixer până când capătă o consistență aerată. Adăugați treptat zahărul și amidonul, continuând să amestecați pentru a forma o pastă groasă.
 2. Treptat, introduceți laptele în amestecul de gălbenușuri, amestecând continuu. Apoi, adăugați cacao, mixând până la omogenizarea completă a cremei.
 3. Pe un platou sau într-o tavă, dispuneți un prim strat de biscuiți. Peste biscuiți, picurați cu generozitate esență de rom, acoperindu-i apoi cu un strat generos de cremă de ciocolată.
 4. Continuați să alternați straturile de biscuiți și cremă, finalizând cu un strat de cremă. Ideal, ar trebui să obțineți între 5 și 6 straturi, în funcție de înălțimea dorită pentru tort.
 5. Lăsați tortul să se răcească și să se întărească înainte de servire, pentru ca aromele să se îmbine perfect.

Felicitări! Acum ai un tort de biscuiți cu cremă de ciocolată gata de servit. Simplu de făcut și imposibil de refuzat, acest desert va satisface dorințele de dulce ale oricui, fără a necesita eforturi mari în bucătărie. Sperăm că te vei bucura de prepararea și, mai ales, de degustarea acestui desert minunat. Poftă bună!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts