Retete Culinare

Rețeta Ușoară de Maioneză Fără Ulei – Sănătoasă și Gustoasă

Rețeta Ușoară de Maioneză Fără Ulei - Sănătoasă și Gustoasă

Pentru iubitorii de sosuri care caută o alternativă mai sănătoasă, vă propunem o variantă de maioneză fără ulei, incredibil de gustoasă. Această rețetă ușoară transformă ingredientele obișnuite într-un sos cremos, perfect pentru orice fel de mâncare.

Ingrediente:

  • Un gălbenuș de ou fiert,
  • Un gălbenuș de ou crud,
  • O linguriță de muștar,
  • 4-5 linguri de brânză de vaci,
  • Sare, după gust.

Mod de Preparare:

  1. Începeți prin a combina într-un bol gălbenușurile (atât cel fiert, cât și cel crud) împreună cu muștarul. Utilizați un mixer de mână la putere maximă pentru a le omogeniza bine.
  2. Pe măsură ce compoziția devine omogenă, încorporați treptat brânza de vaci, adăugând câte o lingură și amestecând constant. Reduceți viteza mixerului pentru a facilita încorporarea brânzei până la obținerea unei consistențe cremoase.
  3. Finalizați prin a adăuga sare după gust și amestecați bine, asigurându-vă că sarea se distribuie uniform în întreaga compoziție.

Această rețetă de maioneză fără ulei se remarcă prin simplitate și gustul său autentic. Perfectă pentru a acompania diverse preparate sau pentru a adăuga o notă de cremozitate salatelor, maioneza noastră este gata de servit în câteva minute. Sperăm că veți aprecia această variantă mai sănătoasă a unui sos iubit de mulți. Poftă bună!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts