Retete Culinare

Reteta Autentica de Supa cu Galuste Pufoase – Secrete de Preparare

Reteta Autentica de Supa cu Galuste Pufoase - Secrete de Preparare

Nimic nu se compara cu o supa calda, aromata, in care galustele pufoase plutesc ca niste insulite de confort si savoare. Fiecare lingura iti aduce aminte de zilele linistite petrecute in bucataria bunicilor, unde miresmele si gusturile se impletesc creand amintiri de neuitat.

Ingrediente pentru supa:

  • 500 g de carne de pasare
  • O radacina de pastarnac si una de telina
  • Un morcov si o ceapa
  • Foi de dafin si o legatura de patrunjel
  • Sare si piper, pentru a condimenta dupa propriul gust

Ingrediente pentru galuste:

  • Doua oua
  • 7 linguri de gris
  • Sare si un strop de ulei

Mod de preparare:

  1. Pune carnea de pasare la fiert intr-o oala cu apa, lasand-o sa clocoteasca pana cand se formeaza spuma la suprafata. Inlatura spuma si adauga legumele taiate grosier, foile de dafin si coditele de patrunjel pentru un gust imbogatit.
  2. Condimenteaza cu sare si piper si lasa totul sa fiarba pana cand carnea si legumele sunt perfect gatite.
  3. Pentru galuste, bate ouale cu sare si ulei, apoi incorporeaza treptat grisul, pana cand compozitia capata o consistenta groasa, similara cu smantana.
  4. Cu ajutorul unei linguri incalzite, formeaza galustele si adauga-le in supa fierbinte. Acopera si lasa la foc mic inca 10 minute.
  5. Finalizeaza cu patrunjel proaspat tocat pentru o nota de verdeata.

Aceasta reteta simpla de supa cu galuste te va transporta inapoi in timp, la mesele in familie, unde fiecare inghititura era o poveste. Cu putina rabdare si dragoste, vei reusi sa creezi un bol de confort care sa incante toate simturile. Pofta buna!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts