Stiai ca?

Supermarketul care reduce prețurile cu 90% în fiecare seară – Economii mari la cumpărături!

Supermarketul care reduce prețurile cu 90% în fiecare seară - Economii mari la cumpărături!

Creșterea prețurilor la alimente a devenit o problemă din ce în ce mai mare pentru români. Din fericire, există o soluție: un supermarket care oferă reduceri impresionante de 90% într-un anumit interval de timp seara.

Reduceri de 90% la Kaufland

Kaufland, unul dintre cei mai renumiți retaileri din România, oferă clienților șansa de a cumpăra produse cu reduceri de până la 90%. Pentru a profita de aceste oferte, este important să fii la curent cu promoțiile săptămânale ale magazinului.

Reducerile sunt cele mai semnificative la legume și fructe. De exemplu, unii clienți au reușit să achiziționeze cartofi la prețul incredibil de doar 0,30 lei/kg.

Intervalul Reducerilor

Aceste reduceri substanțiale sunt disponibile doar între orele 21:00 și 22:00. Este o ocazie regulată, așa că trebuie să fii vigilent pentru a beneficia de aceste oferte.

Avantaje și Dezavantaje

Un dezavantaj al acestor reduceri este faptul că, fiind la sfârșitul zilei, produsele disponibile pe rafturi sunt ultimele rămase. Acest lucru înseamnă că unele articole, în special legumele și fructele, pot să nu fie în cea mai bună stare. Cu toate acestea, prețurile sunt atât de atractive încât mulți clienți consideră aceste oferte de nerefuzat.

„Știai că Kaufland România are reduceri de 50-90% în fiecare seară de la orele 21:00 – 22:00? Să tot îți faci cumpărături seara de la ei la raionul de legume/fructe, brutărie/patiserie și la carne/mezeluri”, a scris o internaută pe TikTok.

Popularitatea Kaufland în România

Românii devin din ce în ce mai atenți la cheltuielile lor, iar Kaufland și Lidl sunt printre supermarketurile preferate. Kaufland deține aproximativ 175 de magazine în România și a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 16 miliarde de lei, cu 14% mai mult față de anul precedent.

Valer Hancaș, director de comunicare și corporate affairs la Kaufland România, explică: “Dacă înainte de pandemie se putea observa o înclinare a balanţei preţ-calitate în favoarea celei din urmă, destabilizarea economică şi provocările financiare au readus preţul pe primul loc în topul factorilor care influenţează decizia de cumpărare”.

Un alt motiv pentru care Kaufland este atât de popular printre români este faptul că majoritatea produselor sunt de proveniență românească, aproximativ 84%, conform lui Valer Hancaș.

Dacă vrei să faci economii semnificative la cumpărături, Kaufland este locul unde trebuie să mergi seara. Profită de reducerile de 90% și bucură-te de produse la prețuri incredibile!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts