Stiai ca?

Pisica indică nivelul de bunăstare, pace și armonie din locuință!

Pisica indică nivelul de bunăstare, pace și armonie din locuință!

Se spune că pisicile aduc bucurie și succes în viața celor veseli și prosperi. Atunci când o pisică îți arată afecțiune la picioare, nu o face doar din iubire sau pentru a obține ceva, ci îți transmite și din energia sa pozitivă.

Respingerile pisicii în astfel de momente pot bloca acele energii benefice pe care încearcă să le transmită. Așadar, data viitoare când pisica ta se freacă de picioarele tale, primește-o cu brațele deschise.

Pisicile au capacitatea de a proteja casa și familia de influențele negative! Ele sunt mai mult decât simple animale de companie; sunt gardienii liniștii și armoniei în locuință.

Există însă și persoane care nu reușesc să vadă într-o pisică un companion de viață. Pentru aceștia, pisicile sunt iritante și le stânjenesc prezența, manifestând dorința de a le alunga. Indiferent de tipul lor, pisicile sunt benefice.

Pisicile și Bioenergia

Pisicile dețin un sistem unic de bioenergie, capabil să intre în rezonanță cu câmpul bio uman, putând să-l corecteze, să-l hrănească și uneori să-l restaureze. Despre capacitățile lor de a “vindeca” durerile de cap sau de a reduce stresul s-a auzit adesea. Pisica ta poate alege să se așeze pe zona dureroasă, iar în timp, durerea poate să se atenueze, simțindu-te alinat.

Femelele sunt mai eficiente în vindecarea afecțiunilor sistemului nervos și a organelor interne, în timp ce masculii sunt mai abili în tratarea artrozei și spondilozei.

O pisică reprezintă un detector sofisticat cu care poți restabili echilibrul sănătății tale. Când totul este în regulă, felina este liniștită, își menține blana curată, are poftă de mâncare și doarme mult. În cazul în care starea ta de sănătate scade, devine agitată, își pierde apetitul, neglijează igiena, reflectând astfel neajunsurile noastre.

Pisica și Energiile Karmice

Pisica este un indicator al energiilor karmice. Egiptenii venerau pisicile, considerându-le animale sacre și dezvoltând un cult al acestora, având zeița Bastet ca figură principală. În contrast, în Evul Mediu european, pisicile erau asociate cu superstițiile și considerate creaturi malefice.

Dacă cineva detestă toate pisicile fără excepție, acest lucru poate indica complexitatea vieții sale.

Detectarea Energiei Negative

Când o pisică percepe prezența unor energii negative în casă, prima ei reacție este să le investigheze pentru a înțelege intențiile acestora. Își folosește instinctul pentru a asigura că acele entități astrale nu constituie o amenințare pentru teritoriul ei. Dacă nu poate alunga aceste energii nefaste, pisica va încerca să le blocheze cu propria ei energie pozitivă și apoi să le îndrume afară din locuință.

În viitor, ar fi bine să fii atent la comportamentul pisicii tale – dacă revine mereu într-un anumit loc din casă, dacă are o atitudine tensionată sau dacă se uită fix la ceva anume. Astfel de gesturi ar putea indica prezența unei entități străine în locuință. Pentru a-i ajuta pe animalele de companie să elimine aceste energii negative, poți să faci și tu o rugăciune în locul în care se află pisica.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts