Animale

Misiunea spirituală a câinilor: Îngerii patrupezi care ne protejează

Misiunea spirituală a câinilor: Îngerii patrupezi care ne protejează

Câinii nu sunt doar animale de companie. Iată ce misiune spirituală au

Știai că câinele tău, pe lângă faptul că îți ține companie, a venit cu o misiune spirituală de a te sprijini în cele mai dificile momente din viața ta?

Câinii sunt plini de dragoste, afecțiune și grijă, fiind loiali și credincioși. Această combinație de calități le-a adus titlul de „cel mai bun prieten al omului”.

Poți să crezi că acești patrupezi sunt ca niște îngeri care umblă printre noi, având o misiune specială pentru omenire. Ei sunt adevărați terapeuți emoționali, mereu gata să te lingă și să-ți ofere companie atunci când te simți trist sau descurajat.

Protectori energetici

Câinii sunt protectori care absorb vibrațiile negative atât din tine, cât și din locurile unde stai. Aceste vibrații sunt apoi curățate cu ajutorul apei, plantelor și altor elemente naturale. Se sacrifică pentru tine atunci când există energii negative care te pot afecta. Ei știu care este misiunea lor și nu ezită să te protejeze, chiar dacă asta înseamnă uneori să-și dea viața.

Unele morți subite de câini se datorează acelor energii puternice pe care le absorb. O modalitate bună de a curăța acea energie rea de la animale este prin a le oferi multă afecțiune. Mângâierile îi fac fericiți.

Ei te aleg pe tine

Chiar dacă tu crezi că îți alegi câinele, în realitate, el te alege pe tine. Chiar și atunci când ai ocazia să „alegi” dintre mai mulți pui, cel care te-a ales se va apropia de tine și îți va câștiga încrederea și afecțiunea. În acest fel, vei ști că ai ales bine, dar în realitate nu tu ai ales.

Purtătorii iubirii necondiționate

Câinii sunt credincioși și îți arată zilnic iubire necondiționată. Nu vei simți niciodată că câinele tău te-a uitat, pentru că vine mereu să te salute și dă din coadă de fericire chiar și după doar câteva minute de absență.

Legătura dintre câine și stăpân poate fi atât de puternică încât, în caz de deces al persoanei iubite, câinele poate ajunge să sufere atât de mult încât să-și piardă voința de a trăi. Cazurile sunt cunoscute ca pierderea unui prieten uman face ca aceste animale de companie sa sufere de o așteptare „veșnică” și să-și dorească să se reîntâlnească pe alt plan al existenței.

Sensibili la vibrații de tot felul

Câinii sunt extrem de sensibili la vibrațiile din jurul lor. Sunt conectați la energii înalte și sunt capabili să perceapă mult mai mult decât ne putem imagina. Aceste „radare energetice” sunt mereu în alertă, chiar și când par să se odihnească. Au un simț auditiv, olfactiv și vizual impresionant, putând vedea și percepe dimensiuni și planuri inaccesibile oamenilor. De aceea, devin neliniștiți în prezența unei entități ciudate.

Terapeuții emoționali perfecți

Câinii sunt mereu conștienți de starea de spirit a stăpânilor și a familiei lor. Când simt tristețe, depresie sau orice alt sentiment negativ, își doresc să îți îmbunătățească starea de spirit. Mișcarea cozii lor emite unde vibraționale care armonizează mediul.

Semne de dragoste

Câinii sunt cei mai buni prieteni, cei mai buni tovarăși de viață; Sunt jucăuși și inocenți, sunt pur și simplu ființe elevate în evoluție care merg pe 4 picioare făcându-ți viața fericită.

Câinii sunt ființe speciale, pline de iubire necondiționată și sensibilitate. Ei își îndeplinesc misiunea spirituală de a ne proteja și de a ne aduce bucurie în viață. Recunoscând acest lucru, putem aprecia și mai mult prezența lor în viețile noastre.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts