Animale

Cât costă o pisică Sfinx, ca al Anamariei Prodan și de ce este atât de special

Cât costă o pisică Sfinx, ca al Anamariei Prodan și de ce este atât de special

Cât costă o pisică Sfinx, animalul de companie al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan continuă să fie în centrul atenției publicului, chiar și după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Recent, vedeta a împărtășit pe rețelele sociale o imagine cu noul său animal de companie. Felina, de rasă Sfinx, este perfectă pentru cei care suferă de alergii la părul de pisică, deoarece nu are blană.

Pisicile din rasa Sfinx sunt recunoscute pentru aspectul lor unic și atrăgător, dar și pentru prețul lor ridicat. Există diverse varietăți ale acestei rase, ceea ce face ca prețul să varieze. Conform anunțurilor disponibile online, un exemplar Sfinx poate costa între 1.500 de lei și 3.000 de lei.

Anamaria Prodan a ales să adauge în viața sa un astfel de exemplar și se pare că acest animal de companie a devenit rapid un prieten de nădejde. Impresara a postat pe rețelele de socializare poze cu pisica sa, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Se pare că a ales și un nume pentru noul membru al familiei: „Gigi”.

Astfel, dacă ești în căutarea unui animal de companie special, o pisică Sfinx ar putea fi o alegere excelentă, la fel cum a fost și pentru Anamaria Prodan.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts