Stiai ca?

Copiii ne-au ales pe noi: O călătorie a sufletului către noua viață

Copiii ne-au ales pe noi: O călătorie a sufletului către noua viață

Copiii ne-au ales pe noi și vor veni când trebuie să vină

Sufletul călătorește prin infinit, adunând experiențe și amintiri de-a lungul timpului. În momentul în care decide să se întoarcă pe Pământ, acesta își alege părinții cu grijă, ținând cont de lecțiile pe care dorește să le învețe și experiențele pe care vrea să le trăiască în noua sa viață.

Când un suflet hotărăște să se reîncarneze, el „își selectează părinții doriți, având în vedere ce dorește să învețe și să trăiască în această nouă viață.” Aceste suflete se unesc pentru a da viață unui trup nou, aducând în lume o nouă scânteie divină.

Este esențial să fim recunoscători pentru copiii noștri și să apreciem că un suflet a ales să facă parte din familia noastră. Faptul că a decis să ne poarte sângele și să învețe de la noi este o mare onoare. „Dacă Dumnezeu a permis acest lucru, înseamnă că există tot ce este necesar pentru dezvoltarea acelui suflet în mediul ales pentru reîncarnare.”

Aventura de a da viață

Odată cu concepția, începe o nouă călătorie plină de provocări, îngrijire specială, dragoste și așteptare. Din primele momente ale vieții, părinții înconjoară copilul cu iubire și îi oferă uneltele necesare pentru o viață sănătoasă. Acest proces de învățare este esențial pentru sufletul care are multe de experimentat pe acest plan al existenței.

Drumul părinților este unul lung și provocator. Este o responsabilitate imensă să ghidăm această ființă pe calea binelui, ajutând-o să-și împlinească misiunea vieții. Fiecare dintre noi are un scop în această lume, iar sufletul își alege familia care îl poate ajuta să-l descopere și să-l împlinească.

Deși drumul poate fi dificil, cu momente de bucurie și tristețe, eforturile părinților sunt răsplătite de fiecare progres al copilului lor. „Amintiți-vă că ați fost aleși pentru cea mai importantă misiune a vieții voastre: aceea de a oferi un corp fizic unui suflet, unei scântei din Univers.”

Prin urmare, să ne bucurăm de această călătorie unică și să fim recunoscători pentru onoarea de a fi părinți, ghidând noile suflete prin viață și învățând împreună cu ele.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts