Filme

Victoria Principal: De la Strălucirea în „Dallas” la Viața Retrasă în California

Victoria Principal: De la Strălucirea în "Dallas" la Viața Retrasă în California

Victoria Principal, cunoscută pentru interpretarea inconfundabilă a Pamelei Ewing în serialul de succes „Dallas”, difuzat între 1978 și 1991, rămâne una dintre cele mai memorabile figuri ale televiziunii. Serialul, marcând un punct de referință în istoria televiziunii, i-a adus actriței faima aproape instantanee. Pamela, personajul său, a fost rapid îndrăgit de public, devenind un favorit al fanilor.

După nouă ani de prezență constantă în „Dallas”, Victoria a decis să părăsească platourile de filmare, declarând public nemulțumirile pe care le-a avut cu producătorii. „Primii cinci ani au fost spectaculoși, incredibili, minunați. Dar apoi, câțiva scenariști cheie au plecat, iar în anul șapte. A existat un declin în scenariul serialului, ceea ce a avut o contribuție enormă asupra deciziei mele de a renunța la proiect.”

Relația sa cu producția s-a tensionat pe măsură ce scenariile scădeau în calitate. „Au vrut să mă influențeze să stau pentru mai puțini bani. Dar ceea ce nu au înțeles a fost cât de hotărâtă eram eu să plec. M-am simțit oarecum insultată. Așa că, răspunsul meu politicos a fost ferm, că plec.”

Despre dragostea sa pentru rol, Victoria a mărturisit: „Eram îndrăgostită de serial și de rol de cum am citit scenariul. Am simțit că este vorba despre ceva incredibil, special, ceva din care îmi doream foarte să fac parte. Nu îmi puteam imagina că nu voi fi Pam. A fost un adevărat privilegiu pentru mine să o interpretez”.

După retragerea din „Dallas”, Victoria nu a dispărut complet din peisajul cinematografic, dar a ales să-și concentreze eforturile spre proiecte de sănătate și wellness. Ea a fondat o companie de cosmetice și s-a implicat în diverse inițiative caritabile. În 2019, s-a retras și din compania Principal Secret, vândută companiei Guthy Renker.

La 74 de ani, Victoria s-a retras din viața publică, dedicându-se salvării animalelor și vieții pe o fermă în California. Este activă în comunitate și își canalizează energia către ajutorarea oamenilor și a animalelor, rehabilitând cai și alte animale neglijate sau abuzate.

În viața personală, Victoria a fost căsătorită de două ori, prima oară cu Christopher Skinne între 1978 și 1980, și apoi cu chirurgul plastician Harry Glassman timp de 21 de ani, divorțând în cele din urmă. Despre faptul că nu are copii, actrița a spus: „Întotdeauna am fost reticentă cu privire la acest subiect. Știu că s-a zvonit că nu am avut copii din cauza vanității mele. Nu am avut copii pentru că nu am putut avea copii. E ceva ce nu poți controla… este o pierdere”.

Astfel, Victoria Principal rămâne o figură emblematică, care a trecut de la strălucirea reflectoarelor la liniștea vieții rurale, păstrându-și totodată angajamentul față de cauzele importante pentru ea.

Victoria Principal: De la Strălucirea în "Dallas" la Viața Retrasă în CaliforniaVictoria Principal: De la Strălucirea în "Dallas" la Viața Retrasă în California

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts