Filme

Crăciunul aduce din nou aventurile lui Kevin pe Pro TV! Când se difuzează filmele Singur Acasă şi Singur Acasă 2

Crăciunul aduce din nou aventurile lui Kevin pe Pro TV! Când se difuzează filmele Singur Acasă şi Singur Acasă 2

Sărbătorile de iarnă sunt pe cale să înceapă, iar tradiția vizionării seriei „Singur Acasă” continuă pe Pro TV. Personajul principal, Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin, va încânta telespectatorii în două weekenduri consecutive.

Programul difuzărilor:

  • „Singur Acasă”: Sâmbătă, 16 decembrie, ora 20.00
  • „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”: Sâmbătă, 23 decembrie, ora 20.00

Aceasta este a 19-a oară când Pro TV aduce seria „Home Alone” în casele românilor, cu excepția anului 2021, când drepturile de difuzare au fost deținute de Antena 1.

Despre Filme:

  1. „Singur Acasă”: Kevin, cel mai mic membru al familiei McCallister, este uitat acasă în graba plecării familiei spre Paris. El se bucură de libertate, dar curând trebuie să-și apere casa de doi hoți neîndemânatici, folosindu-și ingeniozitatea și curajul.
  2. „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”: Într-o nouă aventură, Kevin se separă de familie și ajunge, din greșeală, la New York. Cu cardurile bancare ale tatălui său, se cazează la un hotel de lux și, întâmplător, întâlnește aceiași hoți din primul film, pregătit și de această dată să le strice planurile.

Aceste filme au devenit un simbol al Crăciunului, aducând bucurie și umor în casele telespectatorilor în fiecare an. Nu ratați această tradiție!

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts