Stil de viata

Viața de Lux a Ancăi Verma: Povestea celei mai Bogate Românce

Viața de Lux a Ancăi Verma: Povestea celei mai Bogate Românce

Cum arată viața Ancăi Verma, cea mai bogată româncă. Are un palat și este păzită de zeci de bodyguarzi

Anca Verma, cunoscută și sub numele de Anca Neacșu înainte de căsătorie, este recunoscută ca fiind cea mai bogată româncă din lume. După ce s-a căsătorit în 2006 cu Abhishek Verma, un afacerist indian, ea s-a mutat la New Delhi, unde trăiește într-un lux demn de filme. Familia lor este constant protejată de zeci de bodyguarzi.

De la model la magnat

Înainte de a deveni o femeie de afaceri de succes, Anca a avut o carieră în modeling, câștigând titlul de Miss România. După ce și-a finalizat studiile la Universitatea din Galați și a obținut un master în inginerie, ea a ales să renunțe la modeling. Anca a ocupat funcția de Director General Adjunct al operațiunilor pentru București într-o companie de telefonie mobilă.

O schimbare majoră

Viața Ancăi a luat o turnură semnificativă după ce l-a cunoscut pe Abhishek Verma, un om de afaceri dintr-o familie de parlamentari indieni. Abhishek și-a construit o avere considerabilă printr-o companie specializată în vânzarea de armament. Anca nu doar că i-a devenit soție, dar și partener de afaceri. Cuplul are o fiică, Nikki.

Succesul brandului Olialia

În 2011, Anca a introdus brandul Olialia pe piața indiană, iar lansarea oficială a avut loc în 2016. Astăzi, Anca este președintele Olialia World, o companie multinațională lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum. Compania produce o gamă variată de produse, inclusiv țigări, băuturi spirtoase și carbogazoase, precum și produse lactate. Averea familiei Verma este estimată la miliarde de dolari.

Un stil de viață luxos

Familia Verma trăiește într-un palat, cu mobilier poleit cu aur, și călătorește cu trenul Orient Express. De asemenea, sunt mereu însoțiți de gărzile lor de corp la diverse evenimente. Pe canalul lor de YouTube, aceștia împărtășesc momente din viața lor luxoasă. Într-un video, se observă cum mai mulți oameni înarmați îi păzesc pe Anca și soțul ei la un eveniment.

Popularitatea și recunoașterea în India

Anca a declarat într-un interviu din 2017: „Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucrează la noi în casă pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi. Oamenii din India iubesc și adoră familia mea. Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine cunoscută în India socială, politică și în cercurile de afaceri.”

De asemenea, a menționat că este dificil să meargă oriunde în India fără a fi recunoscută: „Uneori, femeile și copiii se apropie de mine pentru fotografii și autografe.”

Politica și cetățenia română

Anca a primit numeroase oferte de a intra în politica indiană, dar le-a refuzat, explicând: „În multe ocazii am primit oferte de a intra în politica din India, dar am refuzat, deoarece nu vreau să renunț la cetățenia română.”

Aceasta este povestea Ancăi Verma, o româncă ce trăiește un adevărat basm modern în inima Indiei.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts