Stil de viata

Rețeta ceaiului care oprește pofta de mâncare și cum Lidia Fecioru a pierdut 30 de kilograme în doar 7 luni

Rețeta ceaiului care oprește pofta de mâncare și cum Lidia Fecioru a pierdut 30 de kilograme în doar 7 luni

Lidia Fecioru, binecunoscuta bioenergoterapeută, și-a împărtășit recent experiența personală de transformare, în care a reușit să scape de 30 de kilograme în numai 7 luni. Această schimbare a fost declanșată de o remarcă dureroasă a soțului ei, care a determinat-o să-și reevalueze stilul de viață și să-și găsească dragostea pentru propria persoană.

„Transformarea mea a început în momentul în care am decis să mă accept și să mă iubesc așa cum sunt. În trecut, cântăream 90 de kilograme și refuzam să recunosc că sunt supraponderală. Totul s-a schimbat când soțul meu a făcut o observație neplăcută despre aspectul meu. A fost momentul în care am realizat că trebuie să fac o schimbare pentru mine”, mărturisește Lidia.

Strategia Lidiei Fecioru pentru a pierde în greutate

Secretul succesului Lidiei a fost adoptarea unui regim alimentar disociat, inspirat de dieta celebrului Demis Roussos. Acest regim includea zile dedicate exclusiv proteinelor animale, urmate de zile cu proteine vegetale și zile fără fructe, având în vedere conținutul lor de zahăr.

„Am eliminat complet din dieta mea pâinea, dulciurile, produsele făinoase și băuturile carbogazoase. Deși acum consum fructe ocazional, pe parcursul dietei am ales să le evit. În momentele când simțeam nevoia de un stimulent, optam pentru un cubuleț de ciocolată neagră, care îmi satisfăcea nevoia de dulce și de cafeină”, explică Lidia.

Ritualul ei zilnic include și un ceai special, care joacă un rol esențial în menținerea greutății ideale. „În fiecare dimineață, pe stomacul gol, beau un ceai preparat din 1 litru de apă, un băț de scorțișoară și 5 frunze de dafin. Acest amestec nu doar că mă ajută să mă hidratez corespunzător, dar și reduce pofta de mâncare”, dezvăluie Lidia Fecioru.

Această experiență personală a Lidiei Fecioru este un exemplu inspirațional pentru oricine dorește să facă o schimbare pozitivă în viața sa, demonstrând că determinarea și iubirea de sine pot duce la rezultate remarcabile.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts