Copii

Povestea incredibilă a unei tinere mame: Ionela și lupta pentru viața fetiței sale microsome

Povestea incredibilă a unei tinere mame: Ionela și lupta pentru viața fetiței sale microsome

Caz incredibil la spital: Lupta unei tinere mame pentru viața fetiței sale microsome

Într-un interviu recent, o tânără pe nume Ionela Frunză a împărtășit experiențele sale dificile după nașterea prematură a fetiței sale. Mia, micuța ei, s-a născut pe 25 februarie 2022, cântărind doar 600 de grame.

După aproape doi ani de la acest moment, Ionela poate în sfârșit să spună că Mia este bine. Nașterea a avut loc în regim de urgență, la doar 25 de săptămâni de sarcină. La naștere, Mia cântărea doar 600 de grame și a ajuns cu greu la 1,2 kilograme până pe 5 mai.

Un moment deosebit de emoționant a fost când Ionela și-a putut ține copilul în brațe pentru prima dată, la două luni și jumătate de la naștere. „Când vorbesc despre asta, încă mă trec fiorii”, a mărturisit ea.

Pentru a câștiga în greutate și a supraviețui, Mia a avut nevoie de îngrijiri intensive în secția de terapie intensivă neonatală a spitalului „Cesare Arrigo”, fiind ținută în incubator. Ulterior, secția a fost transferată la spitalul Santi Antonio e Biagio.

„Am fost externată definitiv pe 17 iunie, așa că ultimele zece zile de internare și le-a petrecut la Santi Antonio e Biagio”, a povestit Ionela.

După o lungă și dificilă perioadă petrecută în spital, Ionela și Mia au ajuns în sfârșit acasă. Deși Mia mai are de depășit unele probleme minore cauzate de nașterea prematură, ea a reușit să treacă peste cele mai dificile provocări. „Acum ne întoarcem la spital pentru kinetoterapie și am fost să rezolvăm și unele complicații cauzate de nașterea prematură. Important este că Mia crește și este bine acum”, a explicat Ionela.

Aceasta este povestea impresionantă a unei mame curajoase și a fetiței sale care a luptat pentru viață, demonstrând că miracolele există.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts