Fenomene

Părintele Argatu: Semnele Vrăjitoriei în Viața Noastră

Părintele Argatu: Semnele Vrăjitoriei în Viața Noastră

“Părinte, am primit o bluză cadou, și deși nu am purtat-o, lucrurile nu-mi merg bine. Ce pot face?”

“–Îngroap-o în sol, rostește: Doamne, tot ce a intenționat acela – spune-i numele – când mi-a oferit bluza, să se risipească în vânt, și să nu se mai întoarcă la mine. Vrăjile legate, Doamne, desface-le și în neant să se transforme. Repetă de 3 ori, ține post aspru vineri, până la miezul nopții, fă 40 de mătănii și o oră de rugăciuni (Acatistul Domnului).”

“Vei observa că cel care ți-a oferit bluza va deveni agitat și te va întreba de ce nu ai purtat-o și unde este. Acest lucru se întâmplă pentru că demonii se întorc la el și îl chinuiesc. Întotdeauna se întorc la cel care i-a trimis”, explică ortodoxia.rol.ro.

“Părinte, se pot face vrăji cu obiecte de la persoane decedate?”

“-Da, dacă aveți un decedat în familie, protejați obiectele personale, nu lăsați pe nimeni să ia lucruri personale, flori sau pământ de la mormântul lui. Acestea sunt folosite în vrăji.

Vreau să vă spun ceva despre vrăjitori și demoni. Nu pentru a vă înspăimânta, dar să fiți informați. Unii cred că preoții induc teama vorbind despre demoni. Dar, așa cum există Dumnezeu, există și diavolul. Dumnezeu reprezintă adevărul și viața, iar dușmanul caută să strice armonia.

Diavolul detestă adevărul, preferând întunericul și mizeria. Îl recunoști după răul pe care îl face; adesea se spune: când omul întâlnește necazuri neîncetate, diavolul și-a băgat coada.

Vrăjitorii sunt tupeiști, se prefac prietenoși dar te manipulează pe ascuns. V

răjitorii frecventează și biserica, participă la rugăciuni, primesc agheasma și anafora. Dar dacă te rogi lui Dumnezeu, El îți va revela adevărul despre ei.

Personal, îi cunosc pe mulți dintre ei, mi-a arătat Dumnezeu, dar nu pot să vorbesc despre asta pentru că nu sunt luat în serios, și superiorii mei nu mă susțin, așa că trebuie să păstrez tăcerea.

Eu vă spun acestea pentru că ei sunt printre noi. Unii chiar vin la rugăciunile mele, încercând să-mi perturbe bolnavii. Un tânăr de aproximativ 40-45 de ani, bine îmbrăcat, căci câștigă din vrăjile sale, vine adesea printre noi, oferind pomelnice.

Aici, în mănăstire, sunt cinci vrăjitori. Unul este Casian, călugărul care folosește florile din biserică. Le ia și le „încarcă” cu demonii săi, apoi le oferă oamenilor. La fel procedează și cu busuiocul din biserică. Unii se încred în călugări, crezându-i oameni sfinți, dar există excepții.

Altul este Nicolae, fost călugăr, nu mai este în mănăstire acum. Primește pomelnice și le citește singur. Își construiește o imagine de încredere, dar oamenii se trezesc mai rău după ce îl caută.

Pimen, acesta a fost odinioară preot și a fost caterisit. Nu știu cum, dar acum e din nou preot. Femeile merg la el pentru rugăciuni de sănătate, dar le unge cu mir în mod necorespunzător. Aceste detalii le știu de la femeile care au fost la el, s-au speriat și mi-au povestit.

Cornel, fostul bucătar la trapeza mănăstirii (dat afară de fostul stareț acum 10 ani sau mai mult), este considerat liderul lor. Pretinde că poate alunga demonii, folosind moliftele Sfântului Vasile și lovind oamenii cu crucea în cap. Se pare că a menționat și despre un Antonie, care a fost supus vrăjilor pentru a pleca în lac.”

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts