Locatii

Oportunitate de Muncă în Norvegia: Salariu Atractiv și Beneficii Generoase

Oportunitate de Muncă în Norvegia: Salariu Atractiv și Beneficii Generoase

Oportunitate de Muncă în Norvegia: Salariu Atractiv și Beneficii Generoase

Pentru cei care își caută un loc de muncă, în special pentru locuitorii din Buzău, avem vești bune! Un angajator norvegian a deschis 70 de poziții de lucru, oferind nu doar un salariu atrăgător, ci și mese zilnice și chirie inclusă.

Compania norvegiană dorește să angajeze 70 de persoane care să lucreze în procesarea și ambalarea crabului proaspăt, destinat vânzării pe piețele internaționale. Jobul oferă un salariu de 700 de lei pe zi, ceea ce echivalează cu aproximativ 18 euro pe oră, pentru un program standard de 40 de ore pe săptămână.

Printre beneficiile oferite se numără acoperirea cheltuielilor de cazare cu 300 de euro pe lună și asigurarea a două mese zilnic. În plus, pentru masa din timpul orelor de lucru, angajații primesc un voucher în valoare de 50 de coroane norvegiene (aproximativ 4,30 euro).

Pentru a fi eligibili, candidații trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză și să fie dispuși să lucreze în perioada iunie-noiembrie. Contractul este sezonier, oferind o oportunitate excelentă de a câștiga bani într-un interval de timp scurt.

Interesul pentru aceste posturi a fost mare în județul Buzău, iar Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău (AJOFM Buzău) este responsabilă de coordonarea procesului de recrutare. Cei interesați pot aplica prin platforma EURES sau pot contacta AJOFM pentru mai multe detalii.

Deși la prima vedere ar părea că este necesară experiență în creșterea crabilor, „această oportunitate este destinată celor cu experiență în fermele piscicole din România și cunoștințe în domeniu,” explică Ionel Tociu, directorul AJOFM Buzău.

În plus, această ofertă de muncă reprezintă o șansă excelentă pentru cei care doresc să își schimbe cariera sau să exploreze un domeniu nou. În contextul creșterii ratei șomajului din cauza pandemiei de COVID-19, acest loc de muncă în străinătate poate fi soluția ideală pentru cei care vor să își îmbunătățească situația financiară și să descopere o cultură nouă.

Nu ratați această oportunitate deosebită de a lucra într-un mediu internațional, cu un salariu competitiv și numeroase beneficii. Dacă sunteți interesați, asigurați-vă că depuneți aplicația cât mai curând posibil!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts