Locatii

Doi români savurează o masă tradițională pe plaja din Dubai

Doi români savurează o masă tradițională pe plaja din Dubai

Cum doi români au savurat slănină și pălincă pe o plajă din Dubai, captând atenția pe internet

Doi români s-au făcut remarcați pe rețelele de socializare după ce au postat un videoclip în care savurează slănină și pălincă pe o plajă însorită din Dubai. „Ardeleanul în Dubai” a devenit rapid un titlu cunoscut, întrucât imaginile cu aceștia așezând bucățelele de slănină pe o măsuță improvizată, în timp ce toarnă câte-un păhărel de pălincă, au captat atenția multor internauți. Momentul, care prezintă masa lor tradițională românească pe nisipul fin, s-a viralizat, fiind apreciat pentru autenticitatea și umorul său.

Pe lângă slănină, cei doi nu au uitat să aducă și alte preparate specifice, precum cârnații la borcan, ceapa și pâinea, completând astfel meniul rustic cu toate deliciile familiei. Invitată la masă, partenera românului a degustat cu poftă toate aceste bunătăți, într-o atmosferă relaxată.

Videoclipul a atras atenția internauților, adunând mii de comentarii și aprecieri. Mulți au fost încântați de felul neconvențional în care bucatele tradiționale au fost servite pe plaja exotică, în timp ce alții au făcut comparații haioase între preparatele românești și cele străine. „Perfect… foarte bine faceți. Și eu o să fac la fel. Sunt născut în Ardeal, locuiesc în Germania”, a comentat un utilizator. „Pita aia tradițională face toți banii! Ca Sushi cu caltaboș”, a adăugat altcineva, în timp ce alte mesaje au urat pur și simplu „Poftă să ai!”.

Realizând popularitatea videoclipului, românul a transmis un mesaj celor care au urmărit postarea: „Vă salut cu respect pe toți care sunteți de acord și vă mulțumesc pentru gândurile bune, iar răutăcioșii să rabde foame”.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts