Filme

Meryem Uzerli: De la Strălucirea în Suleyman Magnificul la Viața Personală și Schimbări la 40 de Ani

Meryem Uzerli: De la Strălucirea în Suleyman Magnificul la Viața Personală și Schimbări la 40 de Ani

Te mai gândești uneori la Hurrem, personajul emblematic din Suleyman Magnificul? Meryem Uzerli, actrița care a dat viață acestui rol, a parcurs un drum impresionant și plin de provocări de-a lungul ultimului deceniu.

În intervalul 2012-2014, Uzerli a fost inima serialului turcesc, captivând milioane de români cu talentul și chimia sa alături de Halit Ergenc, interpretul rolului principal masculin. Această perioadă a marcat apogeul carierei ei, aducându-i recunoaștere internațională.

Născută pe 12 august 1983, în Germania, Meryem Uzerli avea să se întoarcă în Turcia, patria tatălui ei, pentru a-și asuma rolul care avea să-i schimbe viața. Dar drumul spre succes nu a fost lipsit de obstacole. Problemele de sănătate, epuizarea și complicațiile din viața personală au lăsat urme adânci.

Din nefericire, aceste greutăți au condus la decizia ei de a se retrage din serial în timpul episodului 103, fiind înlocuită de actrița Vahide Percin. Viața personală a lui Uzerli a cunoscut, de asemenea, momente tumultuoase. După despărțirea de partenerul ei, Can Ateș, și descoperirea infidelității acestuia, a venit vestea că era însărcinată. În 2014, Meryem a devenit mama unei fetițe, Lara.

Trecerea timpului a adus noi schimbări în viața actriței. În 2021, ea a îmbrățișat rolul de mamă pentru a doua oară, bucurându-se de fiecare moment alături de fiicele sale. Cu toate acestea, transformările sale fizice au stârnit reacții mixte printre fanii săi. Speculațiile despre intervenții estetice și o scădere considerabilă în greutate au devenit subiect de discuție în rândul publicului.

În ciuda criticilor și a schimbărilor fizice, Meryem Uzerli rămâne o figură emblematică a televiziunii, păstrându-și poziția de actriță talentată și mamă dedicată. Trăindu-și viața departe de lumina reflectoarelor, Uzerli își continuă drumul cu demnitate și grație, rămânând un simbol al puterii și rezilienței.

Ce a spus Meryem Uzerli despre filme și viața personală

S-a născut și a crescut în Germania așa că a trebuit și ea să prindă din mers tot ce ține de cultura turcă, la fel ca și sultana Hurrem, rolul interpretat în serialul Suleyman Magnificul.

„Am doi frați și o soră. Mama mea este germană, iar tatăl meu este turc. M-am născut și am crescut în Germania și am copilărit într-un oraș mic, Kassel. Sora mamei mele s-a căsătorit cu un brazilian, așa că o parte din familia mea este, de asemenea, pe jumătate braziliană.

Să fiu sinceră, nu sunt un fan al comparațiilor, dar permiteți-mi să încerc. Industria germană a divertismentului este foarte stabilă și de încredere. Cu toate acestea, oamenii se tem că ar putea sfârși prin a face ceva greșit dacă încearcă. În Turcia, este exact invers. Oamenii experimentează mai mult, ceea ce permite creativității să prospere ca rezultat. Singurul dezavantaj sunt condițiile de muncă instabile.

O audiție a lui Hurrem Sultan pentru serialul Suleyman Magnificul (Muhteșem Yüzyıl) m-a adus la Istanbul. M-am mutat în Turcia după ce am obținut acel rol. Nu petrecusem niciodată prea mult timp în țara natală a tatălui meu, așa că a fost profund emoționant să experimentez viața de acolo.

O persoană pe care o cunoșteam de pe vremea când făceam teatru mi-a trimis un mesaj despre o companie de producție din Istanbul care căuta personajul principal al unui spectacol grandios. Ea a arătat echipei de producție portofoliul meu și a crezut că m-aș potrivi pentru rolul lui Hurrem Sultan. M-a consolat spunându-mi că, dacă, din anumite motive, nu aș fi obținut rolul principal, compania de producție avea multe alte personaje secundare pe care le puteam juca. Tocmai ieșisem dintr-o relație de șase ani, nu aveam un loc de muncă și nu știam cum voi reuși să-mi plătesc chiria. Am sperat că poate voi obține un personaj în serial.

Nu eram prea emoționată, pentru că nu aveam nicio idee despre viitorul lui Muhteșem Yüzyıl și despre succesul care va veni odată cu el. Nimeni nu știa la acea vreme. A fost pur și simplu viziunea scenaristului, a regizorilor și a producătorilor. M-am concentrat doar pe ceea ce mi-au cerut și, în cele din urmă, am obținut rolul lui Hurrem”, a spus Meryem Uzerli.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts