Filme

Gianina din „Las Fierbinți” se retrage temporar pentru a deveni mamă

Gianina din „Las Fierbinți” se retrage temporar pentru a deveni mamă

Anca Dumitra, cunoscută publicului larg drept Gianina din popularul serial „Las Fierbinți”, se pregătește să devină mamă. Frumoasa și talentata actriță, apreciată în întreaga țară, a anunțat în aprilie că este însărcinată și acum se află în așteptarea marelui moment.

Anca urmează să nască în lunile august sau septembrie, ceea ce a determinat-o să își modifice programul profesional. Actrița și-a luat o pauză de la filmări și a renunțat la spectacole pentru a se concentra pe sănătatea ei și a bebelușului. „Anca se simte foarte bine, a participat zilele trecute la Festivalul de Teatru de la Caracal. Acum se bucură de o perioadă mai liberă, are pauză până în august de la filmări și s-a nimerit foarte bine așa, mai ales că sarcina va avansa, a trecut deja de jumătatea ei. S-au mai anulat din spectacole, că nu poți chiar să ai aceeași activitate, că unele reprezentații nu se pretează cu burtică. La Comedie a avut ultimul spectacol. A avut deplasările cu Festivalul de Teatru de la Caracal, 2-3 spectacole, dar nimic forțat”, a declarat un apropiat al actriței pentru Cancan.

În ceea ce privește aspectul fizic al Ancăi, aceasta nu este preocupată de numărul de kilograme acumulate pe parcursul sarcinii. „Nici ea nu știe câte kilograme a luat până acum în sarcină. Nu s-a cântărit și nici nu are nici cea mai mică curiozitate sau interes în zona asta. Nu o interesează acest aspect, important este că e bebe sănătos. Multă lume o complimentează pentru modul în care arată și că nu a pus multe kilograme. Termenul e cam pe acolo prin august–septembrie, marja fiind între 38–41 de săptămâni”, a adăugat același apropiat.

Anca Dumitra se bucură de această perioadă specială din viața ei, lăsându-și cariera pe plan secund pentru a se pregăti să devină mamă. Fanii săi sunt alături de ea, așteptând cu nerăbdare vești despre noul membru al familiei.

Tags: , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts