Sanatate

Dieta Cartofilor Fierti: Slabesti 3 kilograme in 3 zile

Dieta Cartofilor Fierti: Slabesti 3 kilograme in 3 zile

Iata cum poti sa slabesti 3 kilograme in 3 zile, fara sa te chinui! Tot ce trebuie sa faci este sa mananci cartofi fierti sau copti cu iaurt.

Atentie mare! Aceasta este o dieta de mare efect, insa pe termen scurt! Nu iti recomandam sa o tii mai mult de 3-4 zile! Este doar o varianta rapida in cazul in care vrei sa dai urgent cateva kilograme jos! Mai departe, iti punem la dispozitie meniul pe 3 zile al dietei cu cartofi!

Dieta cartofilor fierti – Ziua 1
Mic Dejun: Un cartof fiert/copt si un pahar de iaurt (200ml). Incearca sa nu pui sare peste cartofi, ca sa elimini apa in exces din organism.
Pranz: doi cartofi fiert/copti si un pahar de iaurt.
Cina: doua pahare de iaurt.

Dieta cartofilor fierti – Ziua 2
Mic Dejun: un pahar de iaurt.
Pranz: doi cartofi fierti/copti si un pahar de iaiurt.
Cina: uncartof fiert si un pahar de iaurt.

Dieta cartofilor fierti – Ziua 3
Mic Dejun: un pahar de iaurt.
Pranz: un cartof fiert/copt si un pahar de iaurt.
Cina: un pahar de iaurt.

Stim ca pare putin dificil, dat fiind faptul ca este putina mancare insa cartofii sunt legume care iti dau senzatie de satietate, astfel ca iti va fi putin mai usor decat iti imaginezi sa treci peste cele trei zile. Iti reamintesc ca aceasta dieta e utila numai daca vrei sa scapi rapid de kilograme, pe termeng scurt. Nu e recomanda pe un termen mai mare de 3-4 zile incat iti poate pune sanatatea in pericol. Poti incerca aceasta dieta cu cartofi ori de cate ori simti ca vrei sa dai jos cateva kilograme. Totusi, mai bine sa nu fie prea des!

Tags: , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts