Sanatate

Cel mai eficient Remediu pentru Durerile de Spate

Cel mai eficient Remediu pentru Durerile de Spate

Nu trebuie sa ai o varsta inaintata ca sa te confrunti cu dureri de spate. Traim intr-o era a tehnologiei, a vitezei, in care toata lumea sta pe calculator, pe smartphone sau pe tableta, astfel ca durerile de spate incep sa isi spuna cuvantul. Exista desigur creme la farmacie pentru aceste dureri, insa sunt scumpe si de multe ori, pot avea efecte secundare. Iata insa care este crema naturala care te scapa imediat de durerile de spate.

Ingrediente necesare:
20 de grame praf de ghimbir
20 de grame de boia ardei iute
150 de mililitri ulei de cocos

Tot ce trebuie sa faci este sa combini cele trei ingrediente (de mai sus) pana cand obtii un amestec omogen. Dupa aceea, aplici crema direct pe zona afectata, masand foarte usor. Daca nu poti sa ajungi in acea zona cu mana, poti sa rogi pe cineva, pentru ca masajul trebuie facut eficient, astfel incat aceasta crema sa intre bine de tot in piele. Dupa ce a intrat in piele, imbraca-te foarte bine pentru a transpira. Dupa maxim 5 zile va trebui sa observi diferente (insa unii le simt din prima zi chiar).

Ce face aceasta crema de fapt si la ce ajuta?
– Ghimbirul este un bun calmant al durerilor si inflamatiilor, actionand imediat. Dispune de vitaminele B3, B5, A, C, si E. De asemenea dispune si de fier, magneziu, potasiu, zinc, fosor, siliciu si mangan.
– Compusii din ardei au proprietati calmante si antiinflamatorii. Acestea amelioreaza durerile de spate, cele musculare dar si cele articulare.
– Uleiul de cocos este cheia, fiind considerat ideal atunci cand vine vorba de dureri de spate. Uleiul de cocos contine multi acizi grasi cu proprietati puternice de vindecare. Acesta reduce inflamatia si calmeaza durerile de spate.

Tags: , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts