Locatii

Cazare gratuită la munte pentru artiști! Un clujean caută talente pentru a-i transforma vila

Cazare gratuită la munte pentru artiști! Un clujean caută talente pentru a-i transforma vila

Oferă cazare gratuită la munte pentru artiști: Un clujean caută talente creative

Un anunț neobișnuit a apărut pe stâlpii din Cluj Napoca și a stârnit multă curiozitate printre trecători și utilizatorii rețelelor de socializare. Un clujean generos pune la dispoziție cazare și mâncare gratuite într-o vilă la munte, însă cu o singură condiție: vrea ca pereții casei sale să fie pictați de artiști talentați.

În anunț, clujeanul povestește despre casa sa de la munte care, conform descrierii sale, „are pereți triști”. Pentru a schimba acest lucru, el oferă cazare, mâncare, băutură și toate materialele necesare pentru a-i transforma pereții într-o operă de artă. Acesta este dispus să cumpere toate materialele necesare, astfel încât artiștii să se concentreze doar pe creativitatea lor.

Mesajul inedit care a captat atenția tuturor

Anunțul, lipit pe mai mulți stâlpi din Cluj Napoca, spune: „ANUNȚ! Dețin o casă la munte care are pereți triști. Ofer cazare, mâncare, băutură etc unei persoane sau grup talentat ca să înveselească. Cumpăr toate materialele necesare!!!”

Pe lângă distribuirea fizică a mesajului, clujeanul și-a făcut publică oferta și pe un forum destinat celor care prestează servicii creative. În scurt timp, mesajul său s-a viralizat, generând numeroase reacții și comentarii. Utilizatorii platformei au avut păreri împărțite, dar majoritatea au fost impresionați de inițiativa sa.

Reacții și comentarii pe rețelele de socializare

Un utilizator a comentat că ideea ar fi perfectă pentru un film de groază: „Ar merge un film de groază cu premisa asta”. Alții au văzut partea pozitivă a inițiativei: „Sună ca un ultim weekend pe lume bine trăit”.

De asemenea, un alt utilizator a explicat conceptul de „artiști în rezidență”, subliniind că acest tip de proiecte sunt deja populare în alte țări, cum ar fi Franța: „Se numește – a primi artiști în rezidență. Se întâmplă în Franța. Am un prieten care primește actori, pictori, muzicieni, coregrafi. Eu am avut un mural făcut de doi artiști belgieni, două concerte de cameră și un spectacol de dans”.

Această inițiativă unică a captat atenția multor oameni și a devenit un subiect de discuție pe rețelele de socializare. Dacă ești un artist în căutare de inspirație și dorești să îți oferi serviciile în schimbul unei experiențe de neuitat la munte, poate că această ofertă este perfectă pentru tine!

Cazare gratuită la munte pentru artiști! Un clujean caută talente pentru a-i transforma vila

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts