Filme

Arnold Schwarzenegger Despre Retragerea Lui Bruce Willis: „Va Fi Mereu Amintit Ca Un Mare Star”

Arnold Schwarzenegger Despre Retragerea Lui Bruce Willis: "Va Fi Mereu Amintit Ca Un Mare Star"

Arnold Schwarzenegger a vorbit despre prietenul său apropiat, Bruce Willis, care a fost nevoit să se retragă din actorie din cauza problemelor de sănătate. Într-un interviu recent, Arnold a subliniat că „eroii din filmele de acțiune nu se retrag niciodată cu adevărat”, ci mai degrabă „se reîncarcă”.

Schwarzenegger l-a lăudat pe Bruce Willis, numindu-l „o mare, mare vedetă” și „un om bun”. Acesta a împărtășit aceste gânduri într-o discuție cu CinemaBlend, unde a reflectat asupra carierei impresionante a lui Willis și asupra impactului pe care l-a avut asupra industriei cinematografice. El a spus: „Cred că este fantastic. El este un star uriaș, uriaș. Și cred că va fi mereu ținut minte ca o mare, mare vedetă și ca un om bun.”

Schwarzenegger și Willis au colaborat de-a lungul anilor în diverse proiecte, inclusiv în franciza Expendables și au cofondat restaurantul Planet Hollywood alături de Sylvester Stallone.

Anul trecut, fiica lui Bruce Willis, Rumer, a anunțat pe Instagram că tatăl ei a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune care afectează abilitățile de limbaj. Ea a explicat că, din cauza acestei probleme de sănătate, Bruce a decis să se retragă din cariera sa de actor. Ea a scris: „Am vrut să împărtășim cu voi faptul că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui lucru și cu multă considerație, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el.”

Sylvester Stallone și-a exprimat și el susținerea pentru prietenul său. Într-un interviu pentru THR, Stallone a declarat: „Bruce trece prin niște momente foarte, foarte dificile. Așa că a fost într-un fel de incomunicat. Asta mă omoară, este atât de trist.” Stallone a adăugat pe Instagram: „Ne cunoaștem de mult timp, ne rugăm pentru tot ce este mai bun pentru tine și pentru minunata ta familie.”

Bruce Willis va rămâne întotdeauna în memoria fanilor ca un actor de neuitat și un om bun. În noua carte “The Last Action Heroes: The Triumphs, Flops, and Feuds of Hollywood’s Kings of Carnage”, autorul Nick de Semlyen amintește cum Schwarzenegger a chicotit la o proiecție a filmului Die Hard, apreciind umorul și performanța lui Willis.

Fanii și colegii de breaslă continuă să îi trimită mesaje de susținere lui Bruce Willis și familiei sale în aceste momente dificile, demonstrând că impactul său asupra cinematografiei și a celor care l-au cunoscut este profund și de durată.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts