Filme

Alexandru Papadopol revine pe micile ecrane în noul serial de comedie „Brigada Nimic”

Alexandru Papadopol revine pe micile ecrane în noul serial de comedie „Brigada Nimic”

Alexandru Papadopol, cunoscut pentru rolurile sale în telenovelele de la Acasă TV și pentru colaborările anterioare cu PRO TV, revine în lumina reflectoarelor într-un nou proiect de comedie. Actorul, acum în vârstă de 49 de ani, va juca rolul unui polițist în serialul „Brigada Nimic”, care va fi difuzat de PRO TV.

Papadopol și-a câștigat popularitatea prin apariții în seriale precum „Numai iubirea”, „Păcatele Evei”, „Daria, iubirea mea”, „Regina” și „Aniela”. De asemenea, a avut un rol memorabil în „Pariu cu viața”, interpretându-l pe profesorul Bobby Iordache între 2011 și 2012. După o pauză de 12 ani, el revine la PRO TV pentru a face parte din distribuția „Brigada Nimic”.

Noul serial, care va avea premiera pe 20 mai atât la PRO TV, cât și pe platforma VOYO, promite să aducă multe momente amuzante. „Giovanni, Săgeată, Carmola și Toma sunt cei patru detectivi care investighează cazurile mici și neînsemnate, înfruntând întâlniri hilare între personaje precum mafioți, gospodine, falși guru, dealeri, pensionari, politicieni corupți și legi confuze.”

Serialul va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO, iar distribuția principală include pe Alexandru Papadopol, Irina Ștefan, Iulian Postelnicu și Nicu Banea. Aceștia speră că „Brigada Nimic” va deveni rapid o comedie îndrăgită de public, oferind momente de relaxare și distracție.

Iulian Postelnicu, care îl interpretează pe Săgeată, a declarat: „Sper că oamenii care ne vor urmări vor îndrăgi personajele astea sucite și se vor distra cel puțin la fel de mult ca noi la filmare. Și mai bine descoperă ei de ce li se spune Brigada Nimic (râde).”

Irina Ștefan, singura femeie din distribuție, joacă rolul Carmola și a menționat că personajul său are puține asemănări cu ea: „Serialul se concentrează pe povestea unei brigăzi de poliție, construită ad-hoc și formată din ofițeri foarte diferiți ca personalitate, cu un nivel de pregătire diferit, care încearcă, cu mari bătăi de cap, să rezolve o sumedenie de cazuri. Brigada Nimic este un roller coaster amuzant din care scapă cine poate! Asemănări între mine și Carmola? Amândouă știm să dăm cu mătura și să apostrofăm pe cineva care întrece limita. Restul cred că sunt diferențe.”

Alexandru Papadopol a oferit și el detalii despre personajul său, Giovanni, descriindu-l ca pe „un individ care își pune în aplicare farmecul, fără să țină cont de vârsta sa înaintată, iar eforturile sale de seducție aduc un element de umor în interpretare.”

Nu ratați premiera „Brigada Nimic” și urmăriți fiecare episod pentru a vă bucura de o comedie savuroasă!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts