Noutăți

VIDEO! Manelist huiduit la Concertul Coldplay, Babasha: „Nu mă așteptam să fie atât de rău”

VIDEO! Manelist huiduit la Concertul Coldplay, Babasha: „Nu mă așteptam să fie atât de rău”

Momentul Viral în Care Babasha este Huiduit la Concertul Coldplay

Un episod neașteptat a avut loc la concertul Coldplay de miercuri seara. Invitația surpriză a solistului trupei, Chris Martin, pentru un cântăreț de manele a stârnit reacții puternice din partea publicului. Babasha, artistul invitat, a fost huiduit de mulțimea adunată pentru a vedea celebra trupă britanică.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Babasha a mărturisit că nu se aștepta la o asemenea reacție negativă: „Nu mă așteptam să fie atât de rău”.

Cum a Ajuns Babasha pe Scena Coldplay

Înainte de a-l aduce pe scenă, Chris Martin a explicat că l-a descoperit pe Babasha cântând pe stradă. „Vreau să spun ceva. Când am aterizat ieri, bine, acum două zile, am hoinărit pe străzi și l-am auzit pe acest om cântând, atât de frumos, pe stradă. Apoi m-am uitat pe topurile de muzică din România și am fost impresionat, pentru că sunt atât de mulți artiști minunați. Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România, este incredibil”, a spus solistul trupei Coldplay.

Trupa a publicat chiar pe Instagram un videoclip cu un alt artist stradal din București, cântând „Caruso” de Lucio Dalla. Momentul lui Babasha a devenit rapid viral, generând numeroase comentarii, multe dintre ele fiind negative.

Reacțiile Publicului și Mesajul lui Babasha

Spectatorii au avut opinii împărțite:

  • „Maneaua putea să lipsească. Avem ceva mai mult care ne reprezintă ca români și România. Îmi pare rău că a fost huiduit. Nu a fost el huiduit, ci tactica.”
  • „Nu pot să spun că momentul a fost apreciat de lume, dar am încercat să trecem peste. Nu cred că ne reprezintă pe toți, nu era momentul.”
  • „Cine vrea să asculte un anumit gen, să meargă la acel concert. Înțeleg atitudinea Coldplay de integrare, dar nu e pe gustul meu. Publicul nu poate fi judecat pentru că a acționat onest. Nu au venit pentru altceva, ci pentru Coldplay.”
  • „Superb, în afară de manele a fost extraordinar.”

După concert, Babasha a explicat cum a ajuns să cânte pe scenă cu Coldplay. „Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei. Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a spus el.

@babashaofficial♬ sunet original – B A B A S H A

„Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a adăugat cântărețul de manele.

Acest moment a evidențiat atât puterea muzicii de a conecta oameni din culturi diferite, cât și provocările ce vin odată cu diversitatea gusturilor muzicale.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts