Noutăți

Reduceri de pana la 70% la produse din gama fashion

Reduceri de pana la 70% la produse din gama fashion

Sfârșitul de sezon se apropie și după cum bine știm reducerile sunt pe val. Fashion Days a pregătit campania cu reduceri masive de până la 70% intitulată End of Season Sale unde puteti gasi sute de produse reduse la mai mult de jumătate din prețul inițial. Campania se desfășoară în perioada 16 – 31 August 2021 și are selecții de produse cu preț redus pentru femei și bărbați.

 

Ceas Calvin Klein damă redus cu 55%

Cadranul argintiu al ceasului este completat de brățara subțire și îngustă. Tipul mecanismului este quartz și provine din Elveția. Este potrivit pentru a fi asortat cu stilul casual iar tipul displayului este analog. Prețul acestuia la momentul scrierii articolului este de 509,99 lei (redus de la 1136,99 lei).

 

Pijama scurta Guess redusă cu 57%

Pentru zilele toride de vară, pijamaua scurtă este una din cele mai căutate produse pentru femei, culoarea piajamalei este roz somon, materialele sunt bumbac și elastan (95% bumbac și 5% elastan). Poți achiziționa pijamaua Guess la prețul de 109,99 lei (preț redus de la 259,99 lei) în perioada End of Season Sale de la Fashion Days.

 

Sandale de piele întoarsă la 109,99 ron

Sandalele sunt tot timpul accesoriul verii atunci când vine vorba de confortul picioarelor tale și de mersul relaxat si fără disconfort. Reduse de la 249,99 lei, sandalele MTNG tip flatform, din piele întoarsă, sintetică cu nituri pot fi ale tale la prețul de doar 109,99 RON.

 

V-am prezentat doar câteva din sutele de produse cu preț redus mai mult de 50%. Mai multe produse puteți găsi pe site-ul celor de la Fashion Days unde puteți explora toate categoriile de produse. Livrarea este gratuita în easybox.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts