Sport

Verdict dur pentru Simona Halep: “Organismul nu-i va permite să joace la nivel maxim”

Verdict dur pentru Simona Halep: “Organismul nu-i va permite să joace la nivel maxim”

După suspendarea inițială de patru ani pentru dopaj la US Open 2022, Tribunalul de Arbitraj de la Lausanne i-a redus sancțiunea Simonei Halep la nouă luni. Revenită în competiții, Halep a participat la două turnee.

În martie, la Miami Open, Halep a jucat împotriva Paulei Badosa. După ce a câștigat primul set cu 6-1, românca a pierdut meciul cu scorul final de 6-1, 4-6, 3-6. În mai, la Trofeul Clarins de la Paris, a abandonat meciul cu McCartney Kessler, după ce a câștigat primul set cu 7-5 și era condusă în al doilea set cu 2-3, din cauza unei accidentări la genunchi.

Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei, a fost întrebat despre posibilitatea retragerii acesteia și a răspuns că acest subiect nu este discutat în echipa sportivei. Cu toate acestea, el a făcut o declarație semnificativă:

“Organismul nu-i va permite sa joace la nivel maxim, cu siguranta se va retrage”, a spus Firicel Tomai.

Tomai a subliniat că retragerea nu a fost luată serios în considerare de echipa Simonei. Deși toți din anturajul său doresc ca Halep să continue să joace, gândul retragerii ar putea apărea doar în mintea sportivei. El a explicat că, la 33 de ani, este dificil să concurezi cu atlete de 20 de ani, care sunt în mod natural mai în formă.

“Nu s-a pus problema retragerii. Singurul loc in care s-ar putea pune problema retragerii e doar in capul Simonei. Ceilalti sunt convins ca nu-si doresc. Dar, in mintea ei, vazand greutatile cu care se lupta, ca la 33 de ani trebuie sa alergi cu cele de 20 de ani si sa fii mai fit decat ele… Normal ca se mai gandeste, probabil, de ce sa nu renunte. Ea, daca ar fi fizic ok, ar fi usor. Din momentul in care ai dureri e foarte greu sa mai practici tenisul asta”, a adăugat Tomai.

Pe plan personal, după un mariaj eșuat cu Toni Iuruc, care a durat aproximativ un an și s-a încheiat în 2022, Simona părea că nu-și găsește fericirea alături de altcineva. Recent, fanii au speculat despre un nou partener, după ce Halep a postat imagini cu buchete de flori pe Instagram, fără a dezvălui expeditorul.

Speculațiile au crescut când Simona a fost surprinsă de paparazzi la o terasă alături de Dorin Mateiu, un milionar de 57 de ani, cunoscut ca „Regele Mezelurilor din Transilvania”. Aceste imagini au stârnit rapid discuții online, mulți întrebându-se dacă Mateiu este noul partener al sportivei.

Dorin Mateiu a făcut primele declarații despre situația în care a fost văzut alături de Simona Halep. Omul de afaceri a negat orice relație romantică între ei:

“Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva. Eu am invitat-o în oraș. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a declarat Dorin Mateiu.

Rămâne de văzut cum va evolua cariera Simonei Halep și ce decizii va lua aceasta pe viitor, având în vedere provocările atât pe plan profesional, cât și personal.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts