Generale

Un gest de iubire pe plajă: povestea cuplului care a impresionat internetul

Un gest de iubire pe plajă: povestea cuplului care a impresionat internetul

Un gest de iubire pe plajă: povestea cuplului care a impresionat internetul

Într-o zi obișnuită de vară, un cuplu de români a devenit subiect de discuție pe internet după ce a fost surprins într-o ipostază emoționantă pe plajă. Povestea lor a fost împărtășită de o femeie aflată la un șezlong distanță, care a decis să facă publică experiența pe Facebook.

Pe o plajă din România, în zona de șezlonguri, o familie cu un copil mic și-au așezat pătura aproape de mare. Fără a consuma nimic de la barul plajei, au venit pregătiți cu gustări și bere de la magazin. Această scenă a atras atenția unei femei, care a fotografiat momentul și a povestit totul pe rețelele de socializare.

„Îi urmăresc de câteva ore. O familie cu un bebeluș de câteva luni. Au venit cu berea și gustarile luate de la market, n-au comandat nimic de la bar. E zona de sezlonguri, dar stau pe nisip”, a scris femeia care a surprins scena.

Postarea continuă cu o descriere a unui moment special dintre cei doi parteneri. După ce și-a aplicat crema de soare pe parteneră, bărbatul a luat bebelușul și a plecat să-l plimbe, oferindu-i soției ocazia de a se relaxa.

„Zâmbesc în continuu. Și glumesc. La anumite intervale, râd zgomotos. Se sorb din priviri. Dacă așa arată Fericirea, vreau pe nisip”, a adăugat femeia în postarea sa.

Acest gest plin de afecțiune a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, adunând peste 11.000 de aprecieri și aproape 400 de comentarii. Aproape 7.000 de persoane au distribuit postarea, fiind impresionați de grija și iubirea manifestate de tată.

Această poveste simplă, dar plină de căldură umană, a reamintit multora despre micile gesturi care contează cu adevărat și despre puterea iubirii în viața de zi cu zi.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts