Generale

Un cuplu renunță la ținutele de lux și se căsătorește în trening

Un cuplu renunță la ținutele de lux și se căsătorește în trening

Nunțile în 2024 au evoluat spre direcții surprinzătoare, lăsând în urmă tradițiile costisitoare și fastul de altădată. În locul rochiilor pompoase și al costumelor elegante, acest cuplu a optat pentru o abordare nonconformistă și lejeră. Recent, un videoclip a devenit viral pe rețelele de socializare, prezentând doi miri care au ales să se căsătorească într-un mod unic.

La starea civilă, mireasa a pășit emoționată într-un „costum de sport de culoare albă, adidași roz în picioare, o coroană pe cap și un voal plin de perle”, iar mirele a ales „un trening negru și adidași asortați”. Decizia lor de a se îmbrăca simplu a fost îndrăzneață și plină de semnificație, capturând atenția tuturor.

În loc să sărbătorească în restaurante exclusiviste, cei doi au ales o abordare relaxată, luând masa „fast-food, chiar pe scările clădirii unde și-au unit destinele.” Această abordare inovatoare la căsătorie demonstrează o schimbare a tendințelor, punând în valoare autenticitatea și bucuria momentului, indiferent de convențiile sociale.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts