Noutăți

Ultimul Omagiu pentru Anca Molnar: Un Mesaj Emoționant de la Soțul Său

Ultimul Omagiu pentru Anca Molnar: Un Mesaj Emoționant de la Soțul Său

Anca Molnar, o talentată make-up artistă, a trecut în neființă marți, 11 iunie 2024, după ce a luptat timp de aproape un an cu o boală cruntă. Anca a fost diagnosticată cu cancer în urma unor dureri de cap insuportabile, pe care inițial le-a neglijat. După o serie de analize complexe, a aflat că suferă de o tumoare pe creier.

A urmat o perioadă grea pentru Anca și familia ei, în care a fost supusă la două operații pe creier. Deși medicii erau optimiști, corpul ei nu a mai putut face față.

După anunțul decesului, soțul ei, Claudiu Molnar, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale pentru a-i aduce un ultim omagiu:

”Sunt convins că ne vom reîntâlni în altă viață, și dacă nu există altă viață să știi că tu ai fost paradisul meu. Te iubesc pentru totdeauna”.

Cu puțin timp înainte de a trece în neființă, Anca și-a luat rămas bun de la cei care i-au apreciat munca și talentul, lăsând un mesaj de adio pe care Claudiu l-a făcut public:

“Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața. Zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin.

Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când am să vă fac cu ochiul!”

Povestea Ancăi a fost confirmată de prietena ei, Alina Radi, care a povestit cum Anca a descoperit tumoarea în urma unui control medical la București, fiind alarmată de durerile intense de cap. Alina și-a amintit ultimele momente petrecute împreună și a relatat cum Anca, în ciuda diagnosticului grav, a rămas întotdeauna pozitivă și încrezătoare.

“Am vorbit ultima dată cu ea acum două luni și s-a uitat lung la mine și mi-a spus că va fi bine. Am început să plângem amândouă. Avea un soț și o familie atât de frumoasă. Claudiu o diviniza, o idolatriza, fiul ei, la fel. Luna viitoare trebuia să facă 35 de ani. Să ai o familie așa de unită, un soț care te divinizează și un copil sănătos, când să te bucuri de toate astea, să vină o problemă de genul… Doamne!”

Trupul neînsuflețit al Ancăi Molnar va fi depus la casa mortuară Angels, începând de astăzi, ora 18, iar înmormântarea va avea loc joi, 13 iunie, la Cimitirul din Ronat. Claudiu Molnar a anunțat aceste detalii pe rețelele sociale, cerându-le celor care au cunoscut-o și apreciat-o pe Anca să-i fie alături în aceste momente grele.

Anca Molnar va rămâne în amintirea tuturor ca o persoană talentată și pozitivă, care a luptat cu toată puterea până în ultimul moment. Mesajul ei de adio va continua să inspire și să încurajeze pe cei care au cunoscut-o și i-au apreciat munca.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts