Sport

Tragedie pentru Gina Gogean: Mama sa a murit într-un accident rutier

Tragedie pentru Gina Gogean: Mama sa a murit într-un accident rutier

Tragedie fără margini pentru fosta campioană olimpică Gina Gogean. Mama ei a murit în urma unui accident rutier grav, iar sora ei se luptă între viață și moarte.

În vârstă de 72 de ani, mama Ginei Gogean a adormit la volan și a provocat un accident teribil pe DN 25, în apropiere de comuna Piscu, județul Galați. Sora Ginei, Maricica, care se afla la volan, a suferit răni grave și este internată în spital.

Potrivit informațiilor furnizate de vrancea24.ro, „Anica Gogean avea 72 de ani și mergea la Galați. La volan se afla fiica ei, Maricica, sora Ginei Gogean. Sora fostei gimnaste a suferit leziuni grave și este internată la un spital din Galați.”

Tragicul eveniment s-a petrecut sâmbătă, 25 mai, când Maricica Gogean, medic pediatru la Spitalul de Copii din Galați, conducea mașina în care se afla mama lor. Tatăl gimnastei, în vârstă de 75 de ani, a primit vestea devastatoare acasă, la Câmpuri.

În urma accidentului, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Autoritățile investighează cauzele exacte ale incidentului, iar una dintre ipotezele avansate este sindromul de burnout, care ar fi putut contribui la starea de epuizare a șoferului.

Accidentul a avut loc pe DN 25, la intrarea în comuna Piscu dinspre comuna Tudor Vladimirescu. Potrivit ISU Galați, „Conducătorul unui autoturism, o femeie de 42 de ani, care, probabil a adormit la volan, a pierdut direcția de mers și a intrat într-un autotren.”

În urma verificărilor polițiștilor de la Serviciul Rutier Galați, s-a constatat că „o femeie de 42 de ani domiciliată în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci, în zona kilometrului 46, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară prevăzută cu semiremorcă (TIR), care era condusă de un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Roman, județul Neamț.”

Această tragedie a zguduit din temelii familia Gogean, iar întreaga comunitate este în doliu. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre Gina Gogean și familia ei în aceste momente dificile.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts