Noutăți

Tragedie la Bistrița: Un Tânăr de 17 Ani, Fără Permis, Decedează într-un Accident Rutier

Tragedie la Bistrița: Un Tânăr de 17 Ani, Fără Permis, Decedează într-un Accident Rutier

La doar 17 ani, Erik, fiul unor politicieni locali, a furat mașina părinților și a plecat la plimbare cu prietenii săi. Decizia sa nesăbuită a dus la un accident teribil, în urma căruia și-a pierdut viața.

Accidentul din Petriș: Un Microbuz Plin cu Adolescenți

Accidentul a avut loc aseară în localitatea Petriș. Un microbuz plin cu elevi de la Colegiile „Andrei Mureșanu” și „Liviu Rebreanu” a fost implicat în coliziune. Pompierii militari au intervenit rapid la fața locului. Potrivit Bistrițeanul.ro, „Din primele informații, 8 persoane au fost implicate în accident. Un tânăr de aproximativ 17 ani și-a pierdut viața, iar celelalte victime, dintre care și un adult, au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale”.

Decizie Fatală: Erik și-a Asumat Riscuri Majore

Erik, neavând permis de conducere, a decis să ia mașina părinților și să își plimbe prietenii. Incidentul a avut loc pe un drum forestier, unde, din păcate, impactul a fost fatal pentru Erik. Prietenii săi au fost transportați de urgență la spital, cu răni grave.

Intervenția de Urgență și Planul Roșu

În județul Bistrița-Năsăud a fost activat planul roșu de intervenție. Echipele de salvare au găsit opt victime la locul accidentului, dintre care șapte tineri, cu vârste între 17 și 19 ani, prezentând diverse leziuni și traumatisme. Unul dintre tineri, de aproximativ 17 ani, a fost găsit fără viață.

Durere și Regrete la Școală

Colegii și profesorii lui Erik au transformat banca lui din clasă într-un altar cu flori și lumânări, iar la intrarea în școală a fost amenajat un memorial în amintirea sa.

Familie în Doliu

Erik era fiul unei familii de politicieni care deține o afacere cu transporturi internaționale. A lăsat în urmă doi frați și părinți îndurerați. Aceștia, aflați într-o cursă prin Europa, s-au întors de urgență acasă pentru a-și înmormânta fiul. Tatăl lui Erik a postat un mesaj emoționant pe Facebook: „Îngerul.meu,dragostea mea, iubirea mea. Nu pot fără tine”.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts