Noutăți

Tragedie la Agigea: Povestea lui Andrei, bărbatul de 37 de ani care s-a aruncat de pe pod

Tragedie la Agigea: Povestea lui Andrei, bărbatul de 37 de ani care s-a aruncat de pe pod

Ieri dimineață, comunitatea locală a fost zguduită de vestea tragică a morții lui Andrei, un bărbat de doar 37 de ani, care și-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe Podul Agigea în apele Canalului Dunăre-Marea. Gestul său a lăsat în urmă o familie îndurerată și o atmosferă de profundă tristețe.

Andrei s-a aruncat de pe Podul Agigea

Înainte de a comite gestul tragic, Andrei a oprit brusc mașina pe mijlocul șoselei, provocând un mic accident. Martorii prezenți au fost surprinși de această acțiune neașteptată, care a declanșat rapid intervenția echipelor de salvare.

Scafandrii au recuperat trupul neînsuflețit al lui Andrei din apele canalului, însă, în ciuda eforturilor considerabile ale echipelor medicale, bărbatul nu a putut fi salvat. Decesul său a fost declarat la fața locului.

Incidentul de pe pod

În urma incidentului de pe Podul Agigea, „bărbatul care a intrat cu mașina în alt autoturism, în urma incidentului de pe Podul Agigea, a fost sancționat contravențional pentru că nu a păstrat distanța regulamentară.”

Andrei era dispărut de două săptămâni

Originar din Piatra Neamț, Andrei fusese declarat dispărut de familie pe 1 mai. Șofer de TIR de meserie, se presupune că pe 28 aprilie se afla în Iași și intenționa să se întoarcă acasă cu un microbuz. Lipsa sa a stârnit îngrijorarea celor apropiați, care nu au mai avut vești de la el.

Familia îndurerată

Tragedia a lăsat în urmă o fetiță fără tată, iar autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ancheta este în desfășurare pentru a înțelege circumstanțele exacte ale acestui incident dramatic și motivele care l-au determinat pe Andrei să recurgă la un asemenea gest extrem.

Eforturile autorităților sunt concentrate pe elucidarea tuturor detaliilor relevante pentru a oferi răspunsuri familiei îndurerate și comunității afectate de această tragedie.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts