Noutăți

Tragedie în Suceava: Tânără de 19 ani moartă după naștere

Tragedie în Suceava: Tânără de 19 ani moartă după naștere

Tragedie în Suceava: Tânără de 19 ani moartă după naștere

Viața unei tinere de doar 19 ani s-a sfârșit tragic la Spitalul din Suceava, la scurt timp după ce a adus pe lume un copil. Aceasta era recent căsătorită și nerăbdătoare să își strângă în brațe bebelușul. Din păcate, ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie s-a transformat într-o tragedie inimaginabilă.

O bucurie urmată de o tragedie

Tânăra devenise mamă în urmă cu o lună și, după naștere, fusese externată fără probleme. Totuși, la scurt timp, a revenit la spital cu probleme de sănătate grave. Medicii au diagnosticat-o cu tromboză venoasă, o afecțiune care i-a agravat starea de sănătate rapid. Deși a fost tratată și părea să se simtă mai bine, starea ei s-a deteriorat brusc, iar organismul ei a cedat.

Durere și șoc în familie

Familia tinerei este devastată de durere, iar soțul ei, în special, este profund afectat și în stare de șoc. Cu doar un an în urmă, visul lor se împlinise când s-au căsătorit, iar fericirea lor părea completă odată cu nașterea fiului lor, Matias. Un coleg al soțului a transmis un mesaj emoționant:

”Lui Bogdan, colegul nostru, îi plăcea un citat, pe care l-a postat și pe rețelele sociale – „Să te ții de Dumnezeu. E singura funie care nu se rupe.” N-avea de unde să știe, bietul, cât adevăr conține acest simplu text… Anul trecut, visul i s-a împlinit și s-a căsătorit cu Bianca. Apoi, acum o lună în urmă, fericirea le-a fost completată de venirea pe lume a lui Matias, o frumusețe de băiețel. Însă, după naștere, Bianca a avut ceva complicații, care s-au agravat fără ca ei să apuce să conștientizeze (…)”, a transmis ISU Bucovina.

Reacția spitalului din Suceava

Moartea acestei tinere a stârnit numeroase reacții, iar Spitalul din Suceava a anunțat că a deschis o anchetă pentru a investiga circumstanțele tragediei. Aceasta va stabili dacă tânăra ar fi avut vreo șansă de supraviețuire și dacă toate protocoalele medicale au fost respectate.

Această tragedie subliniază importanța unor investigații detaliate pentru a asigura că astfel de situații nu se vor repeta și pentru a aduce puțină consolare unei familii sfâșiate de durere.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts