Noutăți

Tragedie în sportul românesc: Cristina Neagu, în doliu după pierderea tatălui său

Tragedie în sportul românesc: Cristina Neagu, în doliu după pierderea tatălui său

Într-un moment de tristețe profundă pentru lumea handbalului, Cristina Neagu, cunoscuta handbalistă de la CSM București, trece prin clipe grele după decesul tatălui său, Constantin Neagu. Clubul sportiv a transmis un mesaj de compasiune și susținere prin intermediul paginii oficiale de Facebook, marcând suferința care a cuprins-o pe campioana noastră.

„Întregul club CSM Bucureşti este alături de Cristina Neagu în suferinţa provocată de pierderea celui care se mândrea mereu cu fiica sa, ‘Săgeata Albastră’. Strângem rândurile alături de căpitanul nostru! Condoleanţe, Cristina!”, se arată în mesajul emoționant postat de CSM București.

În ciuda faptului că a fost o figură marcantă, tatăl Cristinei Neagu, Constantin, a decedat la vârsta de 68 de ani, iar detaliile legate de cauza decesului nu sunt încă făcute publice. Ceremonia de înmormântare a fost una restrânsă, la care au participat exclusiv membrii familiei, în discreție totală la cimitirul Ghencea II din Domnești.

Evenimentul trist nu a avut participarea reprezentanților Federației Române de Handbal sau a oficialilor de la CSM București, accentuând caracterul privat al acestui moment de doliu.

În aceste momente dificile, Cristina Neagu, în vârstă de 35 de ani, este pusă în situația de a-și regăsi forța pentru a continua competițiile. Este așteptată să participe la următorul meci din Liga Florilor, programat duminică, 21 aprilie, când CSM București va juca în deplasare împotriva echipei din Suceava.

Comunitatea sportivă și fanii sunt alături de Cristina în aceste momente, transmițându-și speranțele că va reuși să depășească această încercare cu putere și determinare.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts