Noutăți

Tragedie în muzica românească: Florin Decuseară, cântăreț și tehnician, a murit la 46 de ani

Tragedie în muzica românească: Florin Decuseară, cântăreț și tehnician, a murit la 46 de ani

Lumea muzicii din România este în doliu, după ce Florin Decuseară, un cântăreț cunoscut și tehnician la Centrala nucleară de la Cernavodă, a murit la doar 46 de ani. Tragedia a avut loc în urma unui accident de muncă petrecut recent.

Un accident nefericit

Florin Decuseară a suferit un accident grav după ce a căzut de la o înălțime considerabilă, în timp ce lucra la Centrala nucleară de la Cernavodă. Incidentul a avut loc în momentul în care artistul s-ar fi aplecat peste o balustradă. Medicii au intervenit rapid și au încercat să-l resusciteze timp de 15 minute, însă fără succes.

Ulterior, Florin a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța cu ajutorul unui elicopter SMURD, însă rănile suferite au fost prea grave pentru a putea fi salvat. În ciuda eforturilor depuse de echipa medicală, artistul a decedat vineri seară, pe 21 iunie, conform anunțurilor făcute de cei apropiați.

O viață dedicată muzicii și pasiunilor

În afară de cariera sa în muzică, Florin Decuseară era pasionat și de bucătărie, împărtășind frecvent imagini cu preparatele culinare pe care le pregătea, spre deliciul admiratorilor săi de pe rețelele sociale.

Mesajul colegilor și companiei

După tragicul eveniment, colegii lui Florin au transmis un comunicat oficial: „Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă. Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare. Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs. Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință.”

Tragedia a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat pe Florin Decuseară. Este o pierdere uriașă atât pentru lumea muzicală, cât și pentru comunitatea din Cernavodă, unde acesta și-a desfășurat activitatea profesională.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts