Noutăți

Tragedie în Italia: Trei tineri din Satu Mare înghițiți de viitură – Ce au găsit anchetatorii în telefonul Patriziei Cormos

Tragedie în Italia: Trei tineri din Satu Mare înghițiți de viitură - Ce au găsit anchetatorii în telefonul Patriziei Cormos

Detalii șocante ies la iveală în cazul tragicului accident din Italia, unde trei tineri din Satu Mare au fost surprinși de o viitură puternică pe râul Natisone. Această tragedie a avut loc în Udine, Italia, și a dus la moartea a două tinere, în timp ce un al treilea tânăr este încă căutat de echipele de salvare.

Anchetatorii italieni au descoperit telefonul Patriziei Cormos, care a oferit informații cruciale pentru operațiunile de salvare. Folosind sistemul „Life Seeker”, o dronă specială care poate localiza telefoane chiar și atunci când sunt închise, echipele de salvare au reușit să obțină date esențiale din dispozitiv. În telefonul Patriziei, a fost găsit un mesaj SOS trimis la numărul de urgență 112, semn clar al disperării lor de a supraviețui.

Speranța tinerilor până în ultima clipă

Patrizia Cormos, Bianca Doros și Cristian Molnar au stat îmbrățișați timp de zeci de minute, în speranța că vor fi salvați de pompieri. Din păcate, aceștia și-au pierdut viața în apele învolburate ale râului.

După trei zile de căutări intense, pompierii au găsit trupurile neînsuflețite ale Patriziei și Biancăi la aproximativ 700 și 1000 de metri de locul unde au fost văzuți ultima dată. În prezent, salvatorii depun eforturi uriașe pentru a-l găsi pe Cristian Molnar, logodnicul Patriziei.

Despre victime

Patrizia Cormos avea 20 de ani și era studentă în al doilea an la Academia de Arte Frumoase Tiepolo din Udine. Ea locuia cu familia în Basaldella di Campoformido.

Bianca Doros, în vârstă de 23 de ani, venise în Italia cu doar câteva zile în urmă pentru a-și vizita părinții, care locuiesc la Udine.

Alături de ele se afla iubitul Biancăi, Cristian Casian Molnar, de 25 de ani. Acesta se afla în Italia după ce petrecuse o perioadă în Austria, la fratele său.

Această tragedie a adus o mare durere familiilor și comunității lor din Satu Mare, lăsând în urmă amintiri dureroase și o mare tristețe.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts