Noutăți

Tragedie în Italia: Bianca și Patrizia găsite fără viață după ce au fost luate de râu

Tragedie în Italia: Bianca și Patrizia găsite fără viață după ce au fost luate de râu

O tragedie necruțătoare în Italia: Bianca și Patrizia au fost găsite fără viață

Duminică, în provincia Udine din Italia, s-a confirmat vestea tragică: corpurile Biancăi Doros și Patriziei Cormos, luate de apele furioase ale râului Natisone vineri, au fost găsite în apropierea podului roman unde au fost văzute ultima dată.

Eforturi de salvare zadarnice

Salvatorii au încercat din răsputeri să le salveze, folosind frânghii pentru a coborî spre ele, dar curenții puternici și temperaturile scăzute au făcut misiunea imposibilă. Se presupune că cele două tinere au pierdut viața la scurt timp după ce au fost luate de ape.

Apele scăzute au scos la suprafață corpurile

Duminică, nivelul apei râului Natisone a scăzut semnificativ, aducând la suprafață corpurile celor două fete. Familiile îndurerate au fost imediat informate despre identificarea trupurilor neînsuflețite. Trupurile au fost găsite pe malurile râului, unul la 700 de metri și celălalt la aproximativ un kilometru distanță de albie.

Căutările continuă pentru Cristian Molnar

Operațiunile de căutare și salvare nu s-au încheiat. Echipele de pompieri și protecție civilă continuă să-l caute pe tânărul Cristian Molnar, de 25 de ani, român rezident în Austria, care se afla împreună cu fetele în momentul incidentului.

Martorii își spun povestea

Presa italiană a relatat declarațiile martorilor oculari, inclusiv șoferul autobuzului școlar municipal din Premariacco, care trecea pe podul roman în momentul tragediei:

“Tinerii erau in panica, dar situatia nu era inca compromisa: doar cativa metri de apa ii desparteau de siguranta. Din pacate, erau nehotarati ce sa faca: cautau cel mai jos punct de unde puteau trece, dar s-au panicat. Eu am sunat imediat la politie.”

Ultimele momente

Un videoclip filmat vineri îi arată pe cei trei tineri îmbrățișându-se disperați, înfricoșați de curenții râului care îi înconjurau. Această imagine sfâșietoare este un testament tragic al ultimelor lor clipe.

Mama Patriziei a avut o presimțire sumbră

Înainte ca trupul Patriziei să fie găsit, mama sa a făcut declarații sfâșietoare. Ea a povestit cum Bianca și Cristi, prietenii fiicei sale, au venit în Italia în vizită și au invitat-o pe Patrizia să li se alăture.

“Au vizitat-o doi prieteni, o fata şi logodnicul ei care sta in Austria. Ea a avut un examen azi. Mi-a zis: lasa-ma sa ma duc, stam puţin impreuna şi facem nişte poze. Iar eu am sfatuit-o sa nu se duca pentru ca era obosita. Cu o seara inainte fusese şi la serviciu. Dar mi-a spus apoi: hai, nu te supara, lasa-ma sa ma duc. Şi uite aşa, intr-un final, i-am spus: du-te, draga mea”, a declarat mama Patriziei.

Această tragedie a zguduit comunitatea locală și a lăsat familiile victimelor în doliu profund. Gândurile noastre se îndreaptă către toți cei afectați de această pierdere tragică.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts