Noutăți

Tragedie în Iași: Pasiunea pentru motociclete le-a adus sfârșitul lui George și Ionela

Tragedie în Iași: Pasiunea pentru motociclete le-a adus sfârșitul lui George și Ionela

George și Ionela, doi tineri din Galați, au găsit în motociclete o pasiune comună care le-a întărit relația. Deși originari din Galați, cei doi locuiau de ceva timp în Iași, unde își continuau viața de zi cu zi. Din păcate, această pasiune le-a adus sfârșitul într-un tragic accident de motocicletă petrecut duminică în apropierea Iașiului.

Incidentul s-a petrecut pe un drum național care leagă Iașiul de Vaslui, în comuna Codăești. George și Ionela circulau pe motociclete și, în timpul unor viraje periculoase, au intrat pe contrasens, colizionând frontal cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani. Impactul a fost atât de violent încât toate vehiculele implicate au fost cuprinse de flăcări.

Pe lângă George și Ionela, un alt bărbat și-a pierdut viața în acest accident. La sosirea echipajelor de intervenție, scena era de-a dreptul devastatoare: “La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite patru victime, trei dintre acestea aflându-se în stare de inconştienţă. Atât motocicletele, cât şi autoturismul au fost cuprinse de flăcări. Echipajele de intervenţie au evaluat victimele, le-au evacuat şi au început manevrele de resuscitare pentru trei dintre acestea. Din nefericire, a fost confirmat decesul în cazul a trei dintre victimele accidentului. Pompierii militari au lichidat incendiul, iar acum asigură zona”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu.

Primele cercetări indică faptul că una dintre motociclete a încercat să depășească cealaltă motocicletă din față, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul, care ulterior a lovit și a doua motocicletă. Șoferița mașinii implicate a suferit leziuni cranio-faciale și abdominale, și a avut parte de un atac puternic de panică.

Ionela Bercea, unul dintre cei doi tineri decedați, era voluntar la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, un loc unde și-a dedicat timpul și energia pentru a ajuta pe alții.

Această tragedie a lăsat în urmă multă durere și suferință, fiind un memento dureros al riscurilor asociate cu pasiunea pentru motociclete. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familiile îndoliate ale celor trei victime.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts