Noutăți

Tragedie în Dolj: Raisa, o fetiță de 2 ani, ucisă cu brutalitate de vărul său de 15 ani

Tragedie în Dolj: Raisa, o fetiță de 2 ani, ucisă cu brutalitate de vărul său de 15 ani

Tragedie în Dolj: Vărul de 15 ani și-a ucis vărul de 2 ani

Detalii Șocante Despre Moartea Raisei din Dolj

Tragedia din Dolj a zguduit o întreagă comunitate. Raisa, o fetiță nevinovată de doar 2 ani, a fost găsită moartă într-o râpă, ucisă cu o cruzime de neimaginat de vărul ei de 15 ani. Autopsia realizată de medicii legiști a scos la iveală detalii înfiorătoare despre modul brutal în care a fost ucisă Raisa.

Raportul Legiștilor

Potrivit raportului medicilor legiști, Raisa a suferit multiple răni grave care i-au cauzat moartea. Detaliile despre modul în care a fost ucisă sunt de-a dreptul halucinante. Vărul ei de 15 ani a recunoscut fapta și a fost reținut pentru 24 de ore. Metoda prin care a fost comisă crima este de-a dreptul înspăimântătoare: Raisa a fost înjunghiată și apoi asfixiată.

Investigații În Curs

Poliția continuă să investigheze dacă au mai fost și alte persoane implicate în această tragedie. Deocamdată, vărul Raisei este singurul suspect, dar anchetatorii nu exclud posibilitatea existenței unor complici.

”Relevantă în cauză a fost expertiza genetică judiciară efectuată asupra unui obiect vestimentar ridicat de la inculpatul minor Codreanu Nicolas Masi, în urma examinării fizice a acestuia. Conform concluziilor acestei expertize, obiectul vestimentar ridicat de la persoana bănuită prezenta urme de sânge uman, iar în urma genotipării acestei probe a rezultat că aparţinea victimei Stan Raisa Maria Nicoleta”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Declarațiile Cutremurătoare ale Mamei Raisei

Mama Raisei, devastată de pierderea fiicei sale, a făcut declarații sfâșietoare, exprimându-și convingerea că și alte persoane ar fi fost implicate în această crimă odioasă.

”Am auzit de nepotul nostru, de 15 ani, dar singur nu poate să fie implicat. Complice mai are pe lângă el, cineva mai în vârstă. Nici nu l-am crezut în stare, pentru că o iubea prea mult. De-asta nu ne vine să credem (…). Noi credem că a fost omorâtă. Noi bănuim pe toată lumea. Cine a făcut… să plătească”, a declarat mama Raisei, potrivit Antena 3 CNN.

Această tragedie lasă o durere imensă în urma sa și ridică multe întrebări despre motivele și circumstanțele care au dus la o asemenea atrocitate. Comunitatea din Dolj este în șoc și își dorește ca toți cei implicați să fie aduși în fața justiției și să plătească pentru faptele lor.

Această poveste cutremurătoare ne reamintește cât de important este să fim vigilenți și să ne protejăm copiii de pericolele care pot apărea chiar și din cercul nostru apropiat.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts