Noutăți

Tragedie în Dolj: Fetița de 2 ani găsită moartă la câteva sute de metri de casă

Tragedie în Dolj: Fetița de 2 ani găsită moartă la câteva sute de metri de casă

Tragedie în Dolj: Fetița de 2 ani găsită moartă la câteva sute de metri de casă

O tragedie zguduie comuna Breasta din județul Dolj, unde Raisa Maria Nicoleta Stan, o fetiță de doar 2 ani și 5 luni, a fost găsită moartă pe un câmp la câteva sute de metri de casă. Conform Antena3 CNN, fetița a fost descoperită plină de sânge, iar primele informații sugerează că ar fi fost ucisă.

Dispariția Raisei a fost raportată luni la ora 12:30 de un vecin. Acesta a informat poliția că fetița a plecat voluntar din curtea părinților și nu s-a mai întors. „Din nefericire, copila a fost găsită pe sol, decedată, într-o zonă cu vegetaţie deasă. În acest moment se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Căutările au durat aproape 24 de ore și au implicat drone, echipamente speciale, câini de urmă și chiar un elicopter al MAI. În ciuda eforturilor, fetița a fost găsită marți, 28 mai, într-o râpă, la aproximativ 400 de metri de casa de unde a dispărut.

Cadavrul micuței prezenta urme de violență, iar polițiștii investighează acum posibilele scenarii, inclusiv cel al unei crime. Tragedia a șocat comunitatea locală, care spera la un alt deznodământ.

Dispariția Raisei a fost raportată inițial poliției de către un vecin din comuna Breasta. Aceasta a fost văzută ultima dată jucându-se în fața casei, luni în jurul prânzului. Poliția a fost alertată imediat, iar căutările au continuat și pe timpul nopții, folosindu-se dispozitive de termoviziune și un elicopter pentru a acoperi o arie cât mai largă.

Acest caz tragic scoate în evidență vulnerabilitatea copiilor mici și importanța unei supravegheri constante. Comunitatea locală din Breasta este profund afectată, iar autoritățile continuă să caute răspunsuri pentru a aduce lumină asupra circumstanțelor în care s-a produs această tragedie.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts