Noutăți

Tragedie în Codăești: Ionela și George, luați de lângă cei dragi chiar în ziua nunții

Tragedie în Codăești: Ionela și George, luați de lângă cei dragi chiar în ziua nunții

Într-o zi care trebuia să fie cea mai fericită din viața lor, Ionela și George au fost luați de lângă cei dragi într-un mod tragic. Pe 19 mai, duminică, un accident rutier petrecut în Codăești, lângă Iași, a curmat viețile celor doi tineri, precum și a unui prieten apropiat. Întreaga comunitate este îndurerată și șocată de această pierdere.

O zi ce trebuia să fie plină de bucurie

Ionela și George se pregăteau să-și unească destinele săptămâna următoare. Împreună cu prietenul lor, cei doi se întorceau din Iași, unde fuseseră pentru a-și achiziționa ținutele de nuntă. Din păcate, pe drumul de întoarcere, s-au confruntat cu o soartă nemiloasă.

Detaliile accidentului

Cei trei se deplasau pe motociclete, Ionela și George pe una, iar prietenul lor pe alta. În timpul deplasării, unul dintre motocicliști a încercat să-l depășească pe celălalt, lovindu-se frontal de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, șoferița mașinii a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

Durerea familiei

Familia Ionelei și a lui George este devastată de durere. În loc să sărbătorească un eveniment fericit, acum se pregătesc să-i conducă pe ultimul drum. Cu inima sfâșiată, mama Ionelei a găsit puterea să scrie un mesaj pe Facebook:

„Copiii mei frumoși, ne-ați lăsat cu o durere fără margini în suflet, viața nu a fost dreaptă, de acum fără voi nu va mai fi la fel!”

Mărturii ale tragediei

Martorii accidentului au relatat scenele de groază de la fața locului. Un martor a povestit pentru Observatornews.ro:

„Viteză, depășire, a depășit în curbă aici. Au intrat motocicliștii în șoferiță. Nu găseam șoferița din mașină că ea, săraca, s-o fi dat jos şi a dispărut printre oameni. Noi ne-am dat repede jos cu stingătoarele să stingem mai repede.”

Tragedia de la Codăești este un memento dureros al fragilității vieții și al pericolelor vitezei excesive și a manevrelor riscante pe drumuri. Ionela și George vor rămâne în inimile celor care i-au cunoscut, iar comunitatea este alături de familiile lor în aceste momente de neimaginat suferință.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts