Noutăți

Tragedie în Capitală: Un bărbat ucis în bătaie lângă Piața Crângași

Tragedie în Capitală: Un bărbat ucis în bătaie lângă Piața Crângași

Tragedie în București: Un bărbat omorât în bătaie lângă Piața Crângași

Un incident tragic a avut loc marți seară, lângă parcul Crângași din București, unde un bărbat de 46 de ani a fost ucis în urma unui conflict violent cu doi tineri de 16 și 20 de ani.

Incidentul și intervenția poliției

„La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20:25, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alţi doi bărbaţi,” a informat Biroul de presă al DGPMB, citat de Agerpres. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă. „Totodată, la faţa locului un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei,” arată sursa citată.

Reținerea agresorilor și ancheta

Cei doi tineri suspectați de comiterea faptei au fost identificați rapid de poliție și se află acum în custodia autorităților, la sediul secției. În prezent, Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, conduc cercetările pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului și a lua măsurile legale necesare.

Examinarea medicală a victimei

Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, care va oferi detalii suplimentare despre cauzele morții.

Această tragedie a șocat comunitatea locală și ridică semne de întrebare cu privire la siguranța publică în zona respectivă. Vom urmări îndeaproape evoluția anchetei și vom reveni cu noi informații pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts