Noutăți

Tragedie în Argeș: Preotul Ilie Geangavelea ucis într-un accident rutier

Tragedie în Argeș: Preotul Ilie Geangavelea ucis într-un accident rutier

Marți, 14 mai, o tragedie a zguduit comunitatea din Costești, județul Argeș. Preotul Ilie Geangavelea, în vârstă de 44 de ani, a fost ucis într-un accident rutier produs de un tânăr de 18 ani, care conducea fără permis. Ilie Geangavelea lasă în urmă o familie îndurerată: o soție și doi copii.

Cum s-a produs accidentul

În localitatea Costești, un tânăr din Ungheni, fără carnet de conducere, a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism cu remorcă, condus de un bărbat de 47 de ani. În urma impactului, mașina acestuia a fost proiectată într-un cap de pod. Pasagerul său, Ilie Geangavelea, a rămas încarcerat și a decedat la scurt timp după ce a fost scos dintre fiare.

Cine a fost Ilie Geangavelea

Ilie Geangavelea era preot la biserica din cartierul Zorile, Costești, și fost consilier local. Era cunoscut și apreciat în comunitate pentru devotamentul său și pentru ajutorul pe care îl oferea celor din jur. Pe lângă slujirea la biserică, se implicase activ în viața comunității și era un model de bunătate și credință.

Comunitatea îndoliată

Moartea sa subită a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut. Un alt preot, părintele Sandu Mocanu din cartierul Telești, se afla în mașină cu el și a fost transportat în stare gravă la București. Comunitatea din Argeș este profund îndurerată de pierderea suferită.

Pe rețelele sociale, cei care l-au cunoscut și-au exprimat regretul și au transmis mesaje de condoleanțe. Un cetățean din Argeș a scris pe Facebook:

”Preotul Ilie Geangavela a plecat într-o lume mai bună. Nu am nicio îndoială că sufletul lui colosal, bunătatea și buna credință pe care le-a dovedit din plin întreagă viață, îl îndreptățesc să se odihnească veșnic în lumea celor drepți. Rămas bun, părinte! Mulțumesc pentru modelul de urmat pe care ni l-ați arătat prin fapte. Știu mulți care n-or să vă uite niciodată! Mă număr printre ei! Condoleanțe familiei! Odihna veșnică!”

Ilie Geangavelea, preotul din Argeș, va rămâne în memoria comunității ca un om dedicat, un sprijin pentru cei din jur și un model de credință. Pierderea sa tragică lasă un gol imens, dar amintirea sa va continua să inspire și să călăuzească pe cei care l-au cunoscut.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts