Noutăți

Tragedie după balul de absolvire: Un tânăr de 19 ani a murit, iar o fată a ajuns în comă

Tragedie după balul de absolvire: Un tânăr de 19 ani a murit, iar o fată a ajuns în comă

Tragedie după balul de absolvire

Un eveniment deosebit de trist a avut loc după balul de absolvire, când un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier, iar o fată a fost grav rănită și se află în comă la spital.

Accidentul devastator din Vaslui

În localitatea Sălcioara, chiar în fața pensiunii unde se desfășurase petrecerea de absolvire, un tânăr de 19 ani a fost implicat într-un accident fatal. „Accidentul a avut loc în localitatea Sălcioară, chiar în fața pensiunii unde a avut loc petrecerea de absolvire. Liceul organizase banchetul sâmbătă seara, la o pensiune situată pe Drumul European 581.”

Fata, elevă în clasa a XII-a la Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad, participase la bal alături de colegii săi. Băiatul decedat, de aceeași vârstă, era elev la Colegiul Național Gheorghe Roșca Codreanu din Bârlad și fusese la banchetul de absolvire cu o seară înainte.

Cum s-a produs accidentul

Duminică dimineața, în jurul orei 3:00, tânărul se întorcea la restaurant pentru a-și duce acasă verișoara iubitei. Poliția a constatat că el nu s-a asigurat când a ieșit din parcarea pensiunii. „Tânărul de 19 ani conducea un autoturism Dacia Duster. La ieșirea din parcarea pensiunii, acesta nu s-a asigurat și a fost lovit puternic de un Audi A8 cu șapte pasageri.”

Consecințele tragice ale impactului

Impactul a avut consecințe dezastruoase. Fata a fost aruncată în portbagajul mașinii, iar după descarcerare a fost resuscitată și transportată de urgență la spital. „O victimă în vârstă de 19 ani a fost resuscitată, aceasta a răspuns pozitiv manevrelor, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. După stabilizare, victima a fost transferată la o unitate medicală din municipiul Iași. Din nefericire, cea de-a doua victimă descarcerată, un bărbat în vârstă de 19 ani, nu a răspuns pozitiv manevrelor pentru resuscitare, medicul fiind nevoit să declare decesul.”

Răniții din cel de-al doilea autoturism

În Audi A8 se aflau șapte pasageri, cu vârste între 14 și 24 de ani, toți din satul Bogdănița. Aceștia au suferit multiple răni și au fost transportați la spitalul din Bârlad. „Victimele din cel de-al doilea autoturism au vârste cuprinse între 14 și 24 de ani. Acestea au suferit multiple răni și au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Bârlad. Toți cei șapte erau din satul Bogdănița și se întorceau acasă în momentul accidentului.”

Această tragedie subliniază importanța precauției la volan și impactul devastator pe care neatenția îl poate avea asupra vieților tinerilor și familiilor lor.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts