Noutăți

Tragedia din Italia: Povestea lui Cristian Molnar, Tânărul Român Luat de Viitură

Tragedia din Italia: Povestea lui Cristian Molnar, Tânărul Român Luat de Viitură

Trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar, un tânăr român, a fost găsit într-un râu din Italia, după inundațiile devastatoare care au lovit regiunea Friuli Venezia Giulia la sfârșitul lunii mai. Această tragedie a șocat atât comunitatea locală, cât și Italia în întregime.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat vestea tragică, specificând că trupul lui Cristian a fost descoperit în provincia Udine, în apele râului Natisone. „MAE a comunicat că Cristian Molnar, dispărut în urma inundațiilor din Italia, a fost găsit mort.” Identitatea sa a fost confirmată de autoritățile italiene, iar Cristian a devenit a treia victimă a acestei catastrofe naturale.

Consulatul României la Trieste a reacționat rapid, colaborând cu autoritățile italiene pentru a confirma informațiile și pentru a oferi sprijin consular familiei îndurerate.

Cristian Molnar și-a pierdut viața împreună cu iubita sa Bianca și prietena lor Patrizia, în timp ce se plimbau pe malul râului Natisone. O plimbare obișnuită pentru a face fotografii s-a transformat într-o tragedie din cauza ploilor torențiale care au dus la creșterea rapidă a nivelului apei. Trupurile celor trei au fost găsite în apropierea locului în care au fost surprinși de viitură.

Echipele de salvare au avut dificultăți în accesarea zonei din cauza nivelului ridicat al apei, însă au reușit să ajungă la locul tragediei după ce apa s-a retras. Primarul localității Premariacco, Michele de Sabata, a confirmat descoperirea trupului lui Cristian și a mulțumit echipelor de intervenție pentru eforturile lor.

Bianca și Patrizia, prietenele lui Cristian, au fost găsite decedate la începutul lunii iunie. Corpurile lor au fost repatriate și înmormântate în comuna natală Tarna Mare, din județul Satu Mare. Tragedia a adus un val de durere în comunitatea lor, dar și un sentiment puternic de solidaritate și doliu.

Această tragedie subliniază puterea devastatoare a naturii și fragilitatea umană în fața dezastrelor naturale. Familia și prietenii celor trei tineri își plâng acum pierderile, iar comunitatea se unește pentru a oferi sprijin și consolare.

În amintirea lor, să ne aducem aminte de forța necruțătoare a naturii și să fim solidari cu cei care suferă în urma unor astfel de dezastre.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts