Noutăți

Tânără de 17 ani condusă la moarte de un șofer începător: Detalii tragice din Timiș

Tânără de 17 ani condusă la moarte de un șofer începător: Detalii tragice din Timiș

În județul Timiș a avut loc o tragedie rutieră, în care o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața. Incidentul s-a petrecut pe DN 59A, în noaptea de duminică spre luni, în apropierea localității Beregsău Mare.

Adolescenta se afla în mașina condusă de un prieten de 19 ani, care obținuse permisul de conducere doar cu patru zile înainte. Tânărul șofer se deplasa dinspre Timișoara când, într-o curbă, a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului, provocând un accident cu consecințe fatale.

Potrivit Poliției Timiș, în urma accidentului, pasagera din dreapta, o tânără de 17 ani, a suferit răni mortale. „Ajunși la fața locului am găsit două victime, una conștientă, cealaltă inconștientă. Am asigurat măsurile de prim ajutor, măsuri de PSI pe linia stingerii incendiilor.

Între timp, doctorul de pe ambulanță a declarat victima inconștientă, o fată, decedată. La sosirea echipajului persoana conștientă era înafara mașinii, la fel și persoana inconștientă. Din dinamica accidentului acestea au fost aruncate înafara autoturismului.

Intervenția a fost una dificilă din cauza faptului că mașina a fost distrusă în proporție de 70%, iar accesul la baterie, pentru a îndepărta pericolul de incendiu s-a făcut foarte greu, mașina având bateria în spate, în portbagaj,” a declarat Vasile Mânzat, plutonier ajutant șef ISU Timiș, potrivit paginadetimis.ro.

Tânărul șofer primise autoturismul cadou de la mama sa cu doar o zi înainte de accident. Din nefericire, lipsa de experiență la volan a contribuit decisiv la producerea acestui tragic incident.

În urma accidentului, Poliția Timiș a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Anchetatorii continuă investigațiile pentru a clarifica toate circumstanțele și cauzele care au dus la această tragedie.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts