Noutăți

Supermarketul care oferă un leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani – Kaufland România

Supermarketul care oferă un leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani - Kaufland România

Kaufland România a lansat o campanie unică ce încurajează reciclarea responsabilă, oferind o recompensă de 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată la aparatele sale de colectare. Această ofertă, valabilă între 6 și 12 mai 2024, aduce beneficii duble pentru clienți: pe lângă contribuția la protejarea mediului, aceștia vor primi o sumă dublă față de valoarea obișnuită de 50 de bani pentru fiecare sticlă.

Cum funcționează campania?

  1. Reciclare sticle: Clienții aduc sticlele la aparatele de colectare disponibile în magazinele Kaufland participante.
  2. Obținerea tichetului: La colectare, clienții primesc un tichet valoric pentru fiecare sticlă reciclată.
  3. Utilizarea tichetului la cumpărături: Tichetele pot fi folosite în magazinele Kaufland împreună cu cardul Kaufland.
  4. Primirea unui voucher: La finalul campaniei, fiecare client va primi un voucher cu valoarea totală a tichetelor folosite.

„Săptămâna asta, 6-12 mai, vino cu ambalajele SGR la aparatele de colectare Kaufland, folosește la cumpărături tichetul valoric obținut, scanează Kaufland Card și vei primi în contul tău un voucher cu aceeași valoare a tichetului folosit.”

Campania se desfășoară între 6 și 12 mai 2024, iar începând cu 23 mai 2024, clienții vor primi un voucher egal cu contravaloarea tichetelor de ambalaje reciclate, până la un plafon de 50 lei per utilizator al cardului Kaufland. Această inițiativă reprezintă o ocazie excelentă pentru toți cei care doresc să sprijine mediul și să beneficieze de recompense financiare în același timp.

Astfel, această campanie oferă clienților un stimulent puternic pentru a recicla responsabil, contribuind la reducerea deșeurilor și conservarea resurselor naturale.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts