Noutăți

Starea de Sănătate a lui Florin Piersic: Internat în Stare Critică și Posibil Transfer la Viena

Starea de Sănătate a lui Florin Piersic: Internat în Stare Critică și Posibil Transfer la Viena

Celebrul actor Florin Piersic, la venerabila vârstă de 88 de ani, traversează un moment dificil, fiind internat în secția de Terapie Intensivă a Institutului Inimii din Cluj. Situația sa de sănătate a devenit critică după un incident survenit la finalul unei reprezentații teatrale.

La data de 29 aprilie, imediat după spectacol, actorul a manifestat simptome alarmante precum indispoziție generală și febră, care au necesitat transportul de urgență la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Aici, medicii au identificat o infecție severă la genunchi, care a avansat rapid afectând funcționalitatea stimulatorului cardiac. Drept urmare, a fost imperios necesară o intervenție chirurgicală de urgență, realizată de ortopedul Claudiu Chitea.

“Operația a decurs bine, însă dată fiind vârsta înaintată a actorului este nevoie să fie supravegheat în continuare de medici,” a comunicat Antena 3.

În urma intervenției, Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj, unde starea sa a rămas critică, necesitând monitorizare constantă. Discuțiile curente se concentrează pe posibilitatea transferului său la un spital din Viena pentru o intervenție suplimentară care ar putea include îndepărtarea stimulatorului cardiac.

În aceste momente delicate, informațiile despre starea sa de sănătate sunt filtrate cu precauție, familia actorului preferând să păstreze discreția. Totuși, Dan Negru, un bun prieten al actorului, oferă o rază de speranță.

“Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic. Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic,” a declarat Dan Negru, într-un ton optimist.

Această situație ne reamintește de fragilitatea sănătății și de lupta continuă a celor aflați în fața adversităților medicale, dar și de solidaritatea și sprijinul ce pot veni din partea comunității și a prietenilor apropiați.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts