Generale

Soția care își bănuia soțul că o înșală a aplicat o metodă neașteptată de a afla adevărul

Soția care își bănuia soțul că o înșală a aplicat o metodă neașteptată de a afla adevărul

Se spune adesea că, atunci când vor să descopere adevărul, femeile pot deveni veritabili detectivi. O tânără, bănuitoare că soțul ei nu îi este fidel, a decis să aplice o tactică foarte originală pentru a-și confirma bănuielile.

Confruntată cu suspiciunea că este înșelată, femeia nu a stat pe gânduri și a pus la cale un plan destul de neortodox. Ea a descoperit în mașina soțului un pachet de prezervative, semn că ceva neobișnuit se întâmpla. Fără să stea pe gânduri, a găurit ambalajul fiecărui prezervativ, după care le-a înmuiat într-o soluție de suc de ardei Habanero pentru o oră. După aceea, a repus prezervativele exact la locul lor, astfel încât soțul să nu observe nicio schimbare.

Planul său a dat roade mult mai repede decât s-ar fi așteptat. Nu mult după ce soțul a plecat de acasă, cea mai bună prietenă a femeii a contactat-o, mărturisind că a avut o aventură cu iubitul ei și că acum suferă de arsuri în zona intimă. Revenirea soțului acasă, când primul său gest a fost să-și pună o pungă cu gheață între picioare, nu a făcut decât să confirme toate bănuielile soției.

Incidentul a avut repercusiuni serioase asupra relațiilor personale ale femeii, pierzându-și atât soțul, cât și prietena. Niciunul dintre cei implicați nu știe de măsurile pe care le-a luat ea.

Într-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook, tânăra povestește cu amărăciune și o doză de ironie experiența sa:

„Când eram căsătorită, am avut senzația că soțul meu mă înșela. Am găsit un pachet de prezervative în mașina sa. Cutia era deja desfăcută, așa că am făcut câte o gaură în ambalajul fiecăruia, apoi le-am pus pe toate în suc de ardei Habanero pentru o oră. Le-am dus, apoi, înapoi în mașină, exact cum le-am găsit, înainte ca soțul meu să se trezească. Mi-a spus, apoi, că trebuie să meargă să își ajute mama la niște treburi în jurul casei. A plecat. 3 ore mai târziu m-a sunat cea mai bună prietenă a mea să-mi spună că a făcut dragoste cu iubitul ei și că acum are arsuri în zona organelor genitale. Când soțul meu s-a întors acasă, primul lucru pe care l-a făcut a fost să își pună o pungă cu gheață între picioare, spunând că s-a ars cu ceva. Nu mai este nevoie să spun că, după acest moment, el și-a pierdut soția, iar ea și-a pierdut prietena. Niciunul dintre ei nu știe ce am făcut. Acum, de câte ori mă întâlnesc cu unul dintre ei, îl întreb: unde arde?”

Această poveste, viralizată pe rețelele de socializare, servește drept memento amar despre cât de departe pot merge unii pentru a descoperi adevărul, și ce preț trebuie uneori să plătim pentru a-l afla.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts