Noutăți

Smântâna Pilos la Lidl: Ce Trebuie Să Știi Înainte de Cumpărare

Smântâna Pilos la Lidl: Ce Trebuie Să Știi Înainte de Cumpărare

Smântâna Pilos, găsită pe rafturile magazinelor Lidl, este adesea aleasă de consumatorii români pentru calitățile sale gustative, însă mulți se întreabă ce conține de fapt acest produs.

Conform datelor furnizate de Lidl, această smântână se mândrește cu un profil lăptos autentic și o textură fină datorită celor 20% conținut de grăsime. Un punct important de menționat este lipsa conservanților și a grăsimilor vegetale în compoziția sa, subliniind naturalețea produsului.

Analizele nutriționale dezvăluie însă un scor nu tocmai impresionant în ceea ce privește valoarea nutritivă a smântânii Pilos, cu performanțe bune în privința acizilor grași saturați și aportul energetic, dar mai puțin favorabile la capitolele proteine, fibre și adăugiri de fructe sau legume.

Ingredientele principale ale smântânii Pilos sunt smântâna pasteurizată și culturile lactice selecționate, evidențiindu-se astfel angajamentul față de un produs curat, fără aditivi artificiali. Totuși, este crucial să fim conștienți de diferența dintre smântâna naturală și alternativele vegetale care conțin grăsimi similare margarinei, fără a oferi beneficiile adevărate ale unui produs lactat.

Dr. Mihaela Bilic, nutriționist recunoscut, subliniază importanța verificării etichetelor și alegerea conștientă a produselor lactate, evitându-se variantele vegetale care nu sunt echivalente din punct de vedere nutrițional cu cele tradiționale.

Prin urmare, când alegi smântâna Pilos de la Lidl, este esențial să acorzi atenție detaliilor de pe etichetă, luând decizii informate pentru o alimentație echilibrată și sănătoasă. Astfel, vei putea aprecia cu adevărat calitățile acestui produs, fără a avea surprize neplăcute legate de compoziția sa.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts